ΕΡΕΙΣΜΑ : ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ "ΦΩΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 29 Ιανουαρίου 2019 το πρωί,αντιπροσωπεία των Πολιτών σε δράση,αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Θοδωρή Σπηλιώπουλο,την Δήμητρα Σκούφη Κατσιδονιώτη και τον Γιώργο Ταμπανιάν επισκέφθηκαν τη κοινωνική δομή του Δήμου Χαϊδαρίου ΈΡΕΙΣΜΑ ,συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και το Σύλλογο ΑΜΕΑ –Φωλιά.
Άκουσαν τα θέματα που έθεσαν όλοι ,εργαζόμενοι και γονείς.Αναπτύχθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα ένας γόνιμος διάλογος για τα θέματα που προκύπτουν μέσα και έξω από την οικογένεια και  στο χώρο ΈΡΕΙΣΜΑ για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες .
Συζήτησαν για την ένταξη στην κοινωνία των παιδιών,τη προσβασιμότητα τους σε κάθε χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης  και τη δυνατότητα φιλοξενίας τους σε ειδικούς χώρους, ώστε οι γονείς να νιώθουν ασφάλεια και τα ίδια να επιδιώξουν την ένταξή τους σε ένα κοινωνικό πλαίσιο.Επίσης συζήτησαν τη λειτουργία ομάδων για τη λήψη κοινών αποφάσεων βελτίωσης της διαβίωσης και στήριξης των ατόμων αυτών.
Επισκέφθηκαν και τις άλλες συστεγαζόμενες κοινωνικές δομές του Δήμου και διαπίστωσαν την ανάγκη ανοικτής γραμμής σε 24ωρη βάση  για τη στήριξη των Δημοτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις οικογένειες,το σχολείο και τη κοινωνία ευρύτερα.ι

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *