ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 13-1-2019




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  


Την Κυριακή 13 Γενάρη 2018, στη  "Στέγη Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου", παρουσιάστηκε  η θεατρική παράσταση «H ΒΕΓΓΕΡΑ» του ΗΛΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ της θεατρικής κολλεκτίβας AHERUSIA, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βορέα Μελά. Παρουσιάστηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑÏΔΑΡΙΟΥ» και του επικεφαλής Θοδωρή Σπηλιόπουλου.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» συνεχίζοντας το οδοιπορικό τους στον Πολιτισμό, στηρίζοντας τους νέους Χαïδαριώτες καλλιτέχνες και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για υποδομές, οργανωμένους χώρους Πολιτισμού, καλλιτεχνικής έκφρασης και Δημιουργίας στην Πόλη μας προχώρησαν στην οργάνωση  αυτής της εκδήλωσης.
Το θέατρο μπορεί και πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας της ζωής μας, συνδεδεμένο με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ιδιαίτερων ικανοτήτων των πολιτών κάθε ηλικίας.
Συνδιοργανωτές ήταν η O.C.E.A. N NGO (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ) και η θεατρική κολλεκτίβα AHERUSIA.
 Το μικρό θεατράκι της Στέγης Πολιτισμού γέμισε ασφυκτικά από φίλους και πολίτες του Χαϊδαρίου, πλέον των 250 ατόμων, που καταχειροκρότησαν τα μέλη της ομάδας AHERUSIA.
Την παράσταση παρακολούθησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Χαρά Καφαντάρη, και  ο Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού, Θύμιος Γεωργόπουλος.
Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της παράταξης  «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑÏΔΑΡΙΟΥ»  μίλησε για  το πώς προέκυψε η εν λόγω εκδήλωση ως προϊόν συνεργασίας με την O.C.E.A. N NGO (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ )  και την θεατρική κολλεκτίβα AHERUSIA. 
Θέλουμε να υπάρξει  το άπλωμα των συνεργασιών σε επίπεδο των θεατρικών και πολιτιστικών στο Δήμο μας καθώς επιβάλλεται  η ανάγκη στήριξης των νέων καλλιτεχνών καθώς στη θεατρική ομάδα συμμετείχε και ο Χαιδαριώτης ηθοποιός Δημήτρης Κατσιδονιώτης.
Επίσης, παλεύουμε για μια οργανωμένη  συνέχεια  των θεατρικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας πέρα από τα σχολεία  καθώς παρατηρείται μια ασυνέχεια μετά το πέρας των σχολικών δράσεων.
Η συντονίστρια της O.C.E.A. N NGO (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ), Δήμητρα Σκούφη Κατσιδονιώτη καλωσόρισε τους θεατές και τους ευχαρίστησε για τη τιμή να παραβρίσκονται στην θεατρική αυτή παράσταση που αφιλοκερδώς τα μέλη της θεατρικής κολλεκτίβας AHERUSIA παρουσιάζουν.
Για τον οργανισμό μας  ο πολιτισμός και η πολιτιστική παιδεία και ανάπτυξη είναι βασικός στόχος μας και παλεύουμε σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές πλαίσιο να τον κατακτήσουμε και να τον βελτιώσουμε. Ευχαρίστησε την ομάδα για τη προσφορά της και το Δήμο για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.
Στο τέλος της παράστασης ο σκηνοθέτης Γιώργος Βορέας Μελάς, μίλησε με τους θεατές για τα σχέδια της ομάδας και το θεατρικό έργο που παρακολούθησαν.
















ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *