ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2018 με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη από κοινό αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου η συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης   «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου», η οποία  ανακήρυξε και τυπικά το Θοδωρή Σπηλιόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο της κίνησης, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα της δημοτικής κίνησης, τονίζοντας τον κινηματικό της χαρακτήρα, αναφέροντας χαρακτηριστικές δράσεις και παρεμβάσεις της όλο το προηγούμενο διάστημα, στηλιτεύοντας παράλληλα την πλήρη απραξία του Δήμου.
Τέλος παρουσίασε συνοπτικά με επεξεργασμένο, ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο προγραμματικό λόγο  τον οδικό χάρτη της κίνησης, όπως διαμορφώνεται με την εφαρμογή της απλής αναλογικής τονίζοντας ταυτόχρονα τον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος, παρά η μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας, μέσα από στοχευμένες και μελετημένες  δράσεις με συνέργειες και συνεργασίες με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Δ. Βίτσας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, 
Δημήτρης Λιάκος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χαρά Καφαντάρη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας, Αννέτα Καβαδία βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας, Θοδωρής Σχινάς Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Δημήτρης Μπίρμπας Δήμαρχος Αιγάλεω, οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αιγάλεω Γιάννα Χριστόγλου, Κώστας Φίλης, Στέλιος Βασιλειάδης, Μάκης Ζάχαρης, Δημήτρης Μπέσης, Ελένη Μπάστα, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Περιστερίου ''Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι'' Φώτης Κουγιουμτζής, ο Διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου Κώστας Δραγώνας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Θύμιος Γεωργόπουλος, η πρ.πρόεδρος ΟΛΜΕ περιφερειακή  σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ-Ρένα Δούρου Ελένη Ζωγραφάκη, το μέλος της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Κνήτου. 

Φωτογραφικό υλικό από την Συνέλευση:


























ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *