Χριστουγεννιάτικες Περιοδείες των ΠσΔ και του Θοδωρή Σπηλιοπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινώντας από τα μέσα Δεκέμβρη, οι Πολίτες σε Δράση  με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θ. Σπηλιόπουλο, περπατήσαμε κυριολεκτικά σε όλο το Χαϊδάρι. Στρ. Καραϊσκάκη, Αγωνιστών Στρατοπέδου, Κύπρου Κουνέλια, Γρηγορούσα, Δάσος κλπ.
Ο λόγος που ''οργώσαμε'' την Πόλη μας  ήταν για να ευχαριστήσουμε τους καταστηματάρχες για την συμβολή τους στη συνεστίαση των ΠσΔ  στις 10.12.2018, να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά, να τους προσκαλέσουμε στη θεατρική παράσταση "ΒΕΓΓΕΡΑ " που οργανώνουν οι ΠσΔ  στις 13.1.2019 - στα πλαίσια της πολιτιστικής τους δράσης  αλλά κυρίως για να κουβεντιάσουμε μαζί τους.
Εκείνο που μας εντυπωσίασε και αυτή τη φορά είναι η εμπιστοσύνη που αντιμετωπίζουν τη δημοτική κίνηση ΠσΔ, η ανάγκη να βρουν  ''ευήκοα ώτα'' για να εκφράσουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα που ζουν στην καθημερινότητά τους.
Και οι μεν καταστηματάρχες αναφέρθηκαν στη έλλειψη ενδιαφέροντος που αδικαιολόγητα δείχνει η παρούσα δημοτική αρχή - σε κραυγαλέα αντίθεση με τους γειτονικούς δήμους - ακόμα και κατά την περίοδο των εορτών.(έλλειψη γιορταστικού φωτισμού, δυσκολίες λόγω συγκοινωνίας, δυσκολίες στο παρκάρισμα κλπ. Με λίγα λόγια  καμία διευκόλυνση στις προσπάθειες των καταστημάτων να τονωθεί η τοπική αγορά).
'Όμως τα παράπονά τους μας επανέλαβαν  και οι κάτοικοι που συναντήσαμε και συζητήσαμε μαζί τους, για την έλλειψη της τοπικής συγκοινωνίας που απομονώνει το Δάσος από το Κεντρικό Χαϊδάρι, την κατάσταση των πεζοδρομίων, το φωτισμό, την καθαριότητα που "λάμπει" με την απουσία της κλπ. κλπ. Αυτά δηλαδή που καθημερινά αντιμετωπίζουμε όσοι ζούμε, δουλεύουμε ή κινούμαστε στο Χαϊδάρι.
Αυτό που μας ικανοποίησε  και  μας "έδωσε φτερά στα πόδια" για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και περισσότερη δύναμη, είναι η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στους ΠσΔ και το Θ.Σπηλιόπουλο, μια εμπιστοσύνη  που χτίστηκε με συνεχή παρουσία και αγώνες. Επίσης μας ευχαρίστησε  η αναγνώριση του γεγονότος ότι η Δημοτική μας Κίνηση και ο Υποψήφιος Δήμαρχος όχι απλά είναι δίπλα και μαζί με τους κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης μας, αλλά μπορεί να δίνει λύση στα προβλήματα και βεβαίως  η πεποίθησή τους  ότι η ΠΑΡΑΤΑΞΗ μας ΜΠΟΡΕΙ και ΟΦΕΙΛΕΙ να ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ  στη Διοίκηση του δήμου.

                                         





ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ







Πλατεία Κύπρου Κουνέλια


Πλατεία Κύπρου Κουνέλια

Πεζόδρομος Δάσους


Πεζόδρομος Καραϊσκάκη



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *