ΚΑΡΑΜΙΚΕΣ Νίκος:ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Νικόλαος Καραμικές

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΟΥ 1ου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ονομάζομαι Καραμικές Νικόλαος και είμαι προπονητής του Γ.Σ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ).
Στο παρακάτω κείμενο θα δείτε κάποιες  προτάσεις μου ώστε να γίνει λίγο καλύτερος ο  κλασσικός αθλητισμός του Χαϊδαρίου μας που κάθε χρόνο, μέσω των αθλητικών  σωματείων  της πόλης μας, διαπρέπει  σε Ελλάδα και εξωτερικό! 
Επίσης να κάνουμε πιο ποιοτική, αλλά πάνω από όλα πιο ασφαλή την άθληση των δημοτών μας, αλλά και των αθλητών των σωματείων μας! 
Σας παρουσιάζω τις παρακάτω προτάσεις, οι οποίες  πιστεύω πως θα βελτιώσουν την εικόνα και  την ποιότητα άθλησης στο  1ο Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας που εδρεύει στο Δάσος Χαϊδαρίου.

  • Αλλαγή ή μερική επισκευή του ταρτάν
  • Κατασκευή στον χώρο ρίψεων του σταδίου προθερμαντηρίου, με χόρτο ή με άλλο μαλακό υλικό για την ασφαλή προθέρμανση των  μικρότερων, αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών μας.
  • Αγορά αθλητικού υλικού για τις ακαδημίες και την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου (αλτήρες, βατήρες, εμπόδια, ιατρικές μπάλες, λάστιχα εκγύμνασης, σφαίρες ρίψεων, vortex-ακόντια), καθώς τίποτα από όλα αυτά δεν υπάρχει  κι  έτσι δυσκολεύεται το  έργο των  αθλητών και των προπονητών της ομάδας.
  • Κατασκευή προκάτ  κλειστού γυμναστηρίου είτε με διάδρομους είτε με όργανα και βάρη ώστε να αθλούνται οι αθλητές της ομάδας στίβου.
  • Να γίνει πιο επαρκής ο φωτισμός του σταδίου διότι κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα περιπατητών, αθλούμενων αθλητών και προπονητών.
  • Ανακατασκευή των αποδυτήριων με έμφαση στη θέρμανσή τους. 
  • Κατασκευή πάγκων του αθλητικού κέντρου, καθώς είναι σε κακή κατάσταση και κινδυνεύουν κυρίως μικρά παιδιά και όχι μόνο!
  • Κατασκευή ειδικών ραμπών στην δεύτερη είσοδο του αθλητικού κέντρου επι της οδού 3ης Σεπτεμβρίου για τα ΑΜΕΑ ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στο αθλητικό μας κέντρο όποτε θελήσουν.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ!!!! 

Τήρηση ωραρίου λειτουργίας  του αθλητικού κέντρου και αυστηρή τήρηση του κανονισμού  από  δημότες και αθλούμενους για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας όλων!

Κλείνοντας λοιπόν πιστεύω πως με όλα τα παραπάνω θα βελτιωθεί η ποιότητα άθλησης  των αθλητών μας και όλων των δημοτών της πόλης μας που δίνουν καθημερινά την δική τους μάχη ώστε να έχουν την καλύτερη σωματική, αλλά και ψυχική υγεία που την έχουμε όλοι μας ανάγκη.
 
Καραμικές Νικόλαος
 προπονητής Γ.Σ Χαιδαρίου 
 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 
«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ»
  Θοδωρής Σπηλιόπουλος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *