"ΕΛΠΙΔΑ " ζωής και καθημερινή φροντίδα στο ΚΗΦ στο Σκαραμαγκά.













Στις 30 Ιανουαρίου 2019 ,ημέρα γιορτής για την εκπαίδευση,γιορτή των τριών Ιεραρχών ,οι Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου την αφιέρωσαν στα άτομα με αναπηρία για την εκπαίδευση και τη κοινωνική τους ένταξη.
Ομάδα αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης  κ. Θ.Σπηλιόπουλο,την κυρία Δ. Σκούφη Κατσιδονιώτη και τον κ. Γιώργο Ταμπανιάν,υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους,επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας,Η Ελπίδα,ΚΗΦ, στο Σκαραμαγκά και συναντήθηκαν με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής ,Η Ελπίδα.
Συναντήθηκαν με τη πρόεδρο Κ.Καίτη Κατσανάκη,το μέλος  του συλλόγου κ.Ευγενία Μερκούρη,τον επιστημονικό Διευθυντή κ.Παχτζή και συζήτησαν τα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.συνάντησαν μια ανοικτή δομή,ανθρώπους με φροντίδα προσωπική και ανοικτή σκέψη.
Επισκέφθηκαν όλους τους χώρους ,τους ειδικά διαμορφωμένους για τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία,καθαρούς και αισθητά βελτιωμένους ,όπως ο κ.Σπηλιόπουλος επισήμανε και συνάντησαν τα παιδιά σε διαφορετικές φάσεις της εκπαίδευσής τους.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *