Θοδωρης Σπηλιόπουλος:ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Ο Μητσοτάκης της ΝΔ που έκλεισε 6 νοσοκομεία το 2013, επισκέφθηκε σήμερα το ΑΤΤΙΚΟ (να δει πως θα κλείσει κι αυτό;)

Επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Χαϊδαρίου και ιατρού Θ.Σπηλιόπουλου
«Κροκοδείλια δάκρυα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»
Με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη  ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΌ :
Όταν ο Άδωνις προσπάθησε να κλείσει το Λοιμωδών στο Χαιδάρι και έφερε τα ΜΑΤ στο Αττικό νοσοκομείο για να καταφέρει να κάνει περιοδεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε πάρει χαμπάρι, για τον υποδιπλασιασμό του προϋπολογισμού του ΑΤΤΙΚΟΥ ούτε για την εκχώρηση τομέων στους εργολάβους, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 250.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ,  γιατί ήταν απασχολημένος με τις απολύσεις των καθαριστριών, των δημοτικών υπαλλήλων, την δήθεν αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων  που οδηγούσε σε μνημονιακές απολύσεις, στις απολύσεις των καθηγητών και έπλεκε πουλόβερ η ξήλωνε ανάλογα με την περίπτωση προκειμένου να ιδιωτικοποιήσει τα πανεπιστήμια  να συγχωνεύσει σχολεία η, να ιδιωτικοποιήσει  τους δημοτικούς  βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Τώρα ανυπόμονος για την εξουσία αδράχνει κάθε ευκαιρία που αντικειμενικά προβλήματα της δικής του πολιτικής μείωσης κατά 1/4 του ΑΕΠ  παραμένουν ακόμα δυσεπίλυτα και όχι άλυτα κατά πως θα θέλει.
Δεν ήξερε όμως δικαιολογημένα γιατί όλοι τους νοσηλεύονταν οπότε χρειάζονταν στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, που το ” κλέψανε με τις υπογραφές τους από το δημόσιο σύστημα υγείας και το χάρισαν στους φίλους τους. Μόνο που ξέχασαν τα δεύτερα βιβλία πίσω από τον ” τοίχο”..
Το ΑΤΤΙΚΟΝ λοιπόν, το καταχρεωμένο κατά 200.000.000 περίπου από τις δικές σας κυβερνήσεις, ώστε να εξυγιανθεί σαν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  το σώσαμε και από την ΕΝΤΑΤΙΚΗ, τώρα είναι σε αποθεραπεία αποκατάστασης, χάρις στον ηρωισμό των εργαζομένων..
Μη κόπτεστε για το συνδικαλιστικό κίνημα και τις νόμιμες διεκδικήσεις των εργαζομένων .
Εμείς θα ανταποκριθούμε στις δίκαιες απαιτήσεις τους για βελτίωση των συνθηκών και πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.
Εμείς που βάλαμε πλάτη για να ξεκολλήσει το κάρο θα τους διώξουμε και τους εργολάβους όσους τα τερτίπια των δικαστικών αποφάσεων τους κρατάνε ακόμα μέσα.
Με την βοήθεια του Υπουργείου Υγείας, της περιφέρειας, αλλά και με ίδια έσοδα, προσλαμβάνουμε, επισκευάζουμε ότι διορθώνεται, κάνουμε διεθνείς διαγωνισμούς και όχι παρατάσεις.
Αφού μπορέσαμε και ξεχρεώσαμε το σύστημα Υγείας, γέμισε  και η  ” κασέλα ”  του ΑΤΤΙΚΟΥ και αγοράζουμε αργά και σταθερά φθηνότερα.

Επιστρέψτε λοιπόν στο αγαπημένο σας σπορ ξανά : ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  και αφήστε  εμάς  να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την βελτίωση της καθημερινότητας.
Θοδωρής Σπηλιοπουλος
άμισθο μέλος Δ.Σ ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου
και υποψήφιος δήμαρχος με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *