Skate στο Χαϊδάρι .ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.... ....





ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : Αθλητισμός
Υποστηρίζουμε και διευκολύνουμε,
  • τον αθλητισμό για όλους και χωρίς αποκλεισμούς,
  • τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας για την άθληση των μελών τους με βελτίωση και διεύρυνση αθλητικών χώρων,
  • την άθληση των συμπολιτών μας με δημιουργία διαδρομών και μονοπατιών πεζοπορίας και άθλησης,
  • την άθληση των μαθητών των σχολείων μας. Τα παιδιά μας κατόπιν συνεννόησης με την εκπαιδευτική κοινότητα, θα μαθαίνουν με συστηματικό  πρόγραμμα κολύμπι. Είναι αδιανόητο στη χώρα μας, στην πόλη μας να υπάρχουν σήμερα παιδιά που να μην γνωρίζουν κολύμπι. Είναι αδιανόητο η Δημοτική Αρχή να μην συμβάλει σ’ αυτό αφού αυτή διαχειρίζεται το κολυμβητήριο. Παράλληλα δίνουμε τη δυνατότητα με την αρχική επαφή με το κολύμπι και τις βάσεις, σε όποιον και όποια θέλει να ασχοληθεί αργότερα με την ναυαγοσωστική.
 
Αξιοποιούμε το επενδυτικό πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών για την επισκευή και συντήρηση όλων αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας, στο οποίο οι χρηματοδοτικές ενισχύσεις καλύπτονται σε ποσοστό 100%,  προκειμένου οι συμπολίτες μας να αθλούνται απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Σχεδιάζουμε παρεμβάσεις που μπορούν να εκφράσουν την νεολαίας μας, την skate κοινότητα της πόλης μας, για να γίνει η πόλη μας χώρος συνάντησης, ψυχαγώγησης και εναλλακτικής άθλησης.
Αρχικά δημιουργούμε πίστα skateboard στο Πάρκο Νεολαίας, όπως μας το έχουν ζητήσει αρκετοί  σκεϊτάδες (local skaters). Την πρώτη στη Δυτική Αθήνα.
Διερευνούμε στη συνέχεια, κατόπιν συζήτησης με την skate κοινότητα της πόλης μας, τις περαιτέρω ανάγκες τους και τους τρόπους κάλυψής τους, όσον αφορά στο skate και στο bmx, με skate bowls και αξιοπρεπές street course για να μπορεί να φιλοξενείται ένας ελάχιστος αριθμός skaters πάντοτε με προδιαγραφές ασφαλούς λειτουργίας και χρήσης του χώρου.

Να μελετήσουμε και να προχωρήσουμε και σαν πόλη εκτός της κάλυψης των αναγκών της skate κοινότητας και στη δημιουργία των προϋποθέσεων για την προώθηση του τουρισμού και ειδικότερα του αθλητικού νεανικού τουρισμού.
Υπάρχουν παγκόσμια πολυάριθμα διεθνή έντυπα και websites που προβάλλουν το skate.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *