ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ :"....άμα υπάρξει πολιτική βούληση θα υπάρξουν και τα αντίστοιχα μέτρα."ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ υπήρξε ,παρά τις εκκλησίες όλων ,ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΙΔΑΜΕ για άλλη μια χρονιά με τα γνωστα ιδεολογικού χαρακτήρα επιχειρήματα

Κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΑΧΤΙΚΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Λοιπόν, εγώ να συνεχίσω αυτό που είπε....

Νομίζω ότι η πόλη είναι πίσω στην εμφάνισή της. Έτυχε να πάω να διασχίσω την Αθήνα χτες, οριζοντίως και καθέτως το βράδυ και μετά να έρθω και στο Χαϊδάρι. Εγώ λέω να μας πει ο Δήμαρχος. Εγώ είμαι διατεθειμένος για οποιαδήποτε αναμόρφωση ας το πούμε και όχι εδώ μόνο στην Καραϊσκάκη. Υπάρχουν και όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι που λέμε «οι μικροί εμπορικοί δρόμοι», η Κύπρου ξέρω εγώ στο δάσος λίγο παραέξω από το τέτοιο και λοιπά.
Ακόμα θα έλεγα και ότι την ψευδαίσθηση στην είσοδο της πόλης, στην Καραϊσκάκη, εδώ στο Δημαρχείο, έτσι, να δημιουργήσει μια αίσθηση ότι «μπείτε και λίγο παραμέσα στην Καραϊσκάκη», ή από την Ιερά Οδό. Καταλαβαίνω δεν μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, αλλά μπορούμε να κάνουμε λίγα και μερικά και αντί να κάνουμε σκόρπια, να κάνουμε εστιασμένα. Αυτό, υπάρχουν ειδικοί στο φωτισμό, να τους συμβουλευτείτε και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε σε ορισμένα σημεία της πόλης να κάνουμε κάτι παραπάνω που αυτό είναι εύκολο γιατί ό,τι άλλο και να πούμε τώρα είναι δύσκολο από τη στιγμή που δεν υπήρχε σχεδιασμός.
Αλλά το να πούμε εστιασμένα κάτι στην πλατεία Ηρώων, λίγο εκεί, λίγο στην Κύπρου και λίγο παρακάτω στη διασταύρωση του δρόμου που πηγαίνει στην Αγία Μαρίνα, δεν τον θυμάμαι τώρα τον δρόμο και λοιπά ή τέλος πάντων άμα υπάρξει πολιτική βούληση θα υπάρξουν και τα αντίστοιχα μέτρα. Αυτά.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής, επειδή κοιτούσα τους προϋπολογισμούς, τις συζητήσεις για τον προϋπολογισμό, όλες τις άλλες χρονιές σε αυτή την ημερομηνία ή μια μέρα πριν ή και τα λοιπά, συζητούσαμε προϋπολογισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια, πότε θα το κάνουμε; Θέλω να μας έρθουν εγκαίρως τα, πέρυσι έγινε λίγο πιο μετά αλλά το βασικό που βάζω, θέλω να μας έρθουν εγκαίρως, όχι μόνο με τις τυπικές ημερομηνίες, έτσι, ό,τι είναι έτοιμο, θα ήθελα να δοθεί στη διάθεσή μας λίγο νωρίτερα έστω με την ένδειξη «Αρχικό Σχέδιο» αν δε σας πειράζει, αυτά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *