ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Θ. ΚΑΠΠΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Θ. ΚΑΠΠΟΥ.
Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» κι ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος πραγματοποίησαν στις 21 Φεβρουαρίου, θεματική εκδήλωση στο χώρο εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, παρουσιάζοντας το βιβλίο του Θανάση Κάππου «Αναμνήσεις και Ιστορίες».
Μπροστά σε ένα θερμό κοινό που αγκάλιασε την εκδήλωση ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, ως οικοδεσπότης, μίλησε εισαγωγικά για τον «σκληρό», τρόπο γραφής του συγγραφέα, καθώς αναδεικνύει μέσα από το βιβλίο του αντίστοιχες «σκληρές» περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Οι εισηγητές Νίκος Τόσκας (Βουλευτής- πρώην Υπουργός) και Θύμιος Γεωργόπουλος (Διοικητής Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένιο Μπενάκιο» Ε.Ε.Σ.), αναφέρθηκαν στην αξία του βιβλίου, καθώς αυτό περιέχει 60 άρθρα τα οποία σχετίζονται με την πολιτική ζωή της χώρας, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα και έχει και δύο ιστορικά κειμήλια για την εποχή του εμφυλίου.
Ο συγγραφέας Θανάσης Κάππος έκανε μια βιωματική προσέγγιση τονίζοντας γεγονότα και καταστάσεις που τον επηρέασαν σημαντικά στη συγγραφή αυτών των κειμένων, καθώς και το σημαντικό ρόλο του πατέρα του, αγωνιστή της αριστεράς- και στέλεχος του ΚΚΕ- Κώστα Κάππου, σε όλη αυτή τη διεργασία της μνήμης και τελικά της συγγραφής.
Την παρουσίαση- συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Μερτζάνης.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ενώ ακόμη παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και Γιώτα Κοζομπόλη.

Φωτογραφικό υλικό:












ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *