Θοδωρής Σπηλιόπουλος:Σκοτεινή πόλη σημαίνει ανασφαλής πόλη. Να δοθεί άμεση λύση τώρα!


Σκοτεινή πόλη σημαίνει ανασφαλής πόλη.
Να δοθεί άμεση λύση τώρα!


Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας επίθεσης σε νεαρούς Χαιδαριώτες συμπολίτες μας, καθώς εκείνοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, περπατώντας από το σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα». Δεν αποτελεί νέο πως η ευρύτερη περιοχή κοντά στο σταθμό του μετρό έχει σοβαρό πρόβλημα φωτισμού. Αυτό που προκαλεί όμως έκπληξη είναι πως εδώ και τέσσερα χρόνια καμία πρωτοβουλία, από τη μεριά της δημοτικής αρχής του Μιχάλη Σελέκου για τον επαρκή φωτισμό της περιοχής δεν έχει παρθεί.

Η λειτουργία σταθμού μετρό σημαίνει αυξημένη κίνηση πεζών, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες Παρασκευής και Σαββάτου, όταν και το μετρό κλείνει στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και πολλοί συμπολίτες μας που δεν έχουν άλλο μέσο μεταφοράς το χρησιμοποιούν. Στο δρόμο της επιστροφής καλούνται ν' αποφασίσουν, αν θα ακολουθήσουν το πεζοδρόμιο της Ιεράς Οδού (με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται) ή αν θα ακολουθήσουν την εναλλακτική διαδρομή της οδού Πλαταιών. Έχοντας πάρει μια πολύ λογική απόφαση προφύλαξης από καυσαέρια και τροχαία ατυχήματα κατά μήκος της λεωφόρου, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια διαδρομή, που από τα πρώτα της κιόλας μέτρα είναι σκοτεινή. Όταν μάλιστα φτασουν στο κόμβο Πλαταιών - Κολοκοτρώνη – Θερμοπυλών, όποια επιλογή και να κάνουν, θα βρουν μπροστά τους ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Σημεία του δρόμου σκοτεινά, πάρκα και πλατείες σκοτεινές, που προσφέρονται για πάσης φύσης ενέδρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου και συνέβη το περιστατικό (μια όμαδα 3 ατόμων επιτέθηκε και λήστεψε εφήβους).
Εμείς λέμε: Σκοτεινή πόλη σημαίνει ανασφαλής πόλη. Να δοθεί άμεση λύση τώρα! Η πόλη δε μπορεί να περιμένει πότε η διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου θα καταφέρει να παρουσιάσει ώριμες μελέτες για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ούτε πότε θα προχωρήσει σε συνολική αλλαγή-εκσυγχρονισμό του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, αξιοποιώντας το πολυδιαφημισμένο δάνειο που θα πάρει (αλήθεια ποιός θα το ξεπληρώσει;) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η πόλη χρειάζεται άμεσες λύσεις, χρειάζεται στοχευμένες παρεμβάσεις ενίσχυσης του λειψού έως ανύπαρκτου ηλεκτροφωτισμού. Ιδιαίτερα σε περιοχές σαν κι αυτές που αναφέραμε. Τίποτε περισσότερο δεν περιμένουμε από τη διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου, γιατί τέσσερα χρόνια τώρα πεισθήκαμε πως δεν μπορεί κάνει τίποτε περισσότερο. Ας κάνει λοιπόν τα αυτονόητα! Ας δώσει φώς και καθαριότητα στην πόλη, αφού έτσι κι αλλιώς από την πόλη μέσω των υπέρογκων ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν οι χαϊδαριώτες αυτά τα χρήματα τα ειπράττει και με το παραπάνω!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *