ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΛΕΚΟ


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ στο δεύτερο γύρο το  Δημοτικό  συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο Δήμαρχο το Μιχάλη Σελέκο


Ο συνδυασμός μας «Πολίτες σε Δράση -  Οικολόγοι Πράσινοι» και ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης Θοδωρής Σπηλιόπουλος, θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη, τα στελέχη τους υποψηφίους συμβούλους και όλους όσοι αγωνίστηκαν με δημιουργικό πάθος και όραμα στηρίζοντας το συνδυασμό μας, για μια καλύτερη πόλη, σε μία αναπτυγμένη Ελλάδα, σε ένα δικαιότερο κόσμο.
Οι  «ΠσΔ – ΟΠ»  στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο  Χαϊδάρι δεν έχουμε διλήμματα, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το  Δημοτικό  συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Σελέκο, διότι:
1.      Ανοίγουμε δρόμο για την κοινή δράση όσων ενδιαφέρονται να γυρίσουμε σελίδα στο Χαϊδάρι και στη δυτική Αθήνα με ανάπτυξη των αγώνων τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο, κυρίως, έξω από αυτό, για την υπεράσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα της Υγείας, της Παιδείας, για τα εργασιακά δικαιώματα, την υπεράσπιση των ανέργων, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον έλεγχο τη συμμετοχή και τη διαφάνεια κ.λ.π.
2.    Θα μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε τους αγώνες με καλύτερες προϋποθέσεις για την προώθηση θέσεων  του πρόγραμματός μας στο δήμο Χαϊδαρίου, υπερασπιζόμενοι τις Κοινωνικές δομές, το Δημόσιο χαρακτήρα των Δημοτικών υπηρεσιών (π.χ. σκουπίδια),  τη Δημοτική και Δημόσια Περιουσία (π.χ. Σκαραμαγκάς, Ποικίλο όρος, Διομήδειος κήπος, Γιορτή κρασιού, Στρατόπεδο Χαϊδαρίου, Ψ.Ν.Α.  κ.λ.π.).
3.    Η παράταξη «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι» των Α. Μποζίκα και Τ. Χαλκιά, είναι η αυθεντικότερη έκφραση της πιο υπόδουλης και υποταγμένης Αυτοδιοίκησης. Τους θεωρούμε γνήσιους συνεχιστές της μνημονιακής και Καλλικρατικής πολιτικής Μαραβέλια, της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων, της «αξιοποίησης» των προσωπικών δεδομένων για ψηφοθηρικούς λόγους. Η τυχόν εκλογή του συνδυασμού του κ.Μποζίκα στο δεύτερο γύρο θα είναι η απόλυτη καταστροφή για την πόλη μας.  Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχίσουν την ίδια πολιτική με άλλο πρόσωπο και για τα επόμενα 5 χρόνια.
Εμείς οι  «ΠσΔ – ΟΠ»  θέλουμε, τούτη την κρίσιμη ώρα για την πόλη και τον τόπο, να συμβάλλουμε στη συνεργασία όλων των Προοδευτικών, Αριστερών, Ριζοσπαστικών και Οικολογικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης και να ανοίξουμε δρόμο για την ανατροπή των πιο υπόδουλων και Ανθρωποκτόνων πολιτικών που εφαρμόζονται στην Πατρίδα μας.
Οι «ΠσΔ – ΟΠ» θα τιμήσουν τη ψήφο των συνδημοτών μας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα συνεχίσουν να υπερασπίσουν τα λαϊκά συμφέροντα το τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο, και θα συμβάλλουν στο αίτημα των Χαϊδαριωτών έναν πραγματικό διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά και στις συμβάσεις του Δήμου.
20 Μαΐου 2014

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *