Εθνική συνδιάσκεψη "Φίλων της Φύσης"Η Εθνική Συνδιάσκεψη των ΦτΦ (21/9/2013) συζητάει τα μεγάλα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα της Ελλάδας

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Πνευματικό Κέντρο Γιάννης Ρίτσος, Αιγάλεω (χάρτης)

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Συνδιάσκεψη των ΦτΦ, στην οποία θα συζητηθούν σοβαρά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και αναπτυξιακά θέματα.

Εκτός από τον ετήσιο Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό (12 σελίδες) καθώς και για τον Προγραμματισμό (4 σελίδες) του επόμενου δωδεκαμήνου μέχρι το 3ο συνέδριο οι ΦτΦ,  στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται οι  θεματικοί κύκλοι:


1.     ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Οι θέσεις των ΦτΦ για τον τουρισμό, Alter Holidays, τα Σπίτια των Friends of Nature

2.       ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Βασικές θέσεις των ΦτΦ για το Ενεργειακό Μοντέλο της Ελλάδας, Πρόταση για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων.


3.          ΕΥΡΩΠΗ: Παρουσίαση του Μανιφέστου για μια Νέα Ευρώπη (2008), Προτάσεις για την Επικαιροποίηση του Μανιφέστου, Τρόφιμα –Διατροφή (Codex Alimentarius),  Κοινά Αγαθά υπό απειλή (Νερό, Υγεία, Τροφή, Εκπαίδευση).

Στη Συνδιάσκεψη θα πάρουν μέρος τα μέλη των ΦτΦ, που είναι δέκα πέντε περιβαλλοντικές οργανώσεις από την Ελλάδα.

Έχουν καλεστεί συνεργάτες και επιστημονικά ιδρύματα για να απευθύνουν χαιρετισμό και να καταθέσουν τις απόψεις τους. Η συνδιάσκεψη είναι ανοικτή να την παρακολουθήσει όποιος/α ενδιαφέρεται.

Το Ελληνικό Δίκτυο Περιβαλλοντικών Κοινωνικών Οργανώσεων «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ» (NFI) ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί τμήμα της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Friends of Nature/NFI (1895). Στους NFI συμμετέχουν 45  εθνικές οργανώσεις απ΄ όλο τον κόσμο με περισσότερα από 500.000 μέλη. Οι NFI συμπεριλαμβάνονται στους GREEN10/G10 που είναι οι δέκα μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις στον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!