Συγκέντρωση Β΄ ΕΛΜΕ στο Γ.Ν.Δ.Α. "Η Αγία Βαρβάρα"


Η Δημοτική Κίνηση «Πολίτες Σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι»,  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013,  συμμετείχαν στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας και το συντονιστικό φορέων της περιοχής (σωματεία, δημοτικές κινήσεις κ.ά.)  που λειτουργεί από τον Ιούλιο.

Στο απεργιακό πρόγραμμα της Β΄ΕΛΜΕ, περιλαμβάνονται παρεμβάσεις για την ενημέρωση  και κινητοποίηση του κόσμου και στους 3 δήμους.

Για χθες είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα» με αφορμή την πολύμηνη κινητοποίηση και κατάληψη του νοσοκομείου από τους εργαζόμενους που αντιδρούν στο κλείσιμό του και  στις απολύσεις.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι : Νεκτάριος Κορδής, πρόεδρος Β΄ΕΛΜΕ,  ο αντιπρόεδρος και η  πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Κατερίνα Κρητικού , από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Άγγελος Χάγιος, ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής μας κίνησης, η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από όλους τους φορείς τονίστηκε η κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, η ανάγκη αγωνιστικών κινητοποιήσεων και ο συντονισμός δράσης όσο το δυνατό περισσότερων φορέων μεταξύ τους, για την απόκρουση και ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η πορεία που ξεκίνησε και κατέληξε στο νοσοκομείο,  πέρασε από το δημαρχείο και άλλους κεντρικούς δρόμους του δήμου Αγ. Βαρβάρας.

Η επόμενη δράση που έχει προγραμματιστεί είναι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, με συγκέντρωση στο Παλατάκι και πορεία στους δρόμους του Χαϊδαρίου.

Αντιστεκόμαστε στη διάλυση της ζωής μας
Με μαζικούς ενωτικούς αγώνες θα ανατρέψουμε αυτή την πολιτική


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός ΣύμβουλοςΔημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!