Δεν χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο ΕΠΑ.Λ. Χαϊδαρίου


Oι Πολίτες σε δράση Οικολόγοι Πράσινοι με το Θεόδωρο Σπηλιόπουλο, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης, τον Κώστα Φωτεινάκη, δημοτικό σύμβουλπ, και με μέλη της γραμματείας της κίνησης, βρέθηκαν στο ΕΠΑ.Λ. Χαϊδαρίου και συμπαραστάθηκαν στους απεργούς καθηγητές.

Το ΕΠΑΛ στη περιοχή, η τεχνική εκπαίδευση συνολικά υποβαθμίζεται  δραματικά. Οι ειδικότητες προσφέρονται στο ιδιωτικό κεφάλαιο και επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο τα χαμηλά εισοδήματα και η λαϊκή οικογένεια. Οι συνολικές αλλαγές επιβαρύνουν τον ήδη χαμηλό οικογενειακό προϋπολογισμό, η ειδική παιδεία είναι επί ξύλου κρεμάμενη, με σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή των νέων παιδιών και των γονέων τους.

«Επιλέξαμε λοιπόν συμβολικά, να παραβρεθούμε στο συγκεκριμένο σχολείο  στα εγκαίνια της νέας σχολικής χρονιάς αλλά και την πρώτη ημέρα της απεργίας των καθηγητών.

Αγώνας λοιπόν απ΄ το πρώτο κουδούνι.

Οι Πολίτες σε δράση Οικολόγοι πράσινοι, δημοτική κίνηση Χαϊδαρίου, επιλέγει να συμπαραταχθεί στο κοινό μέτωπο των εκπαιδευτικών και των γονέων για την ανατροπή αυτών των μέτρων στην παιδεία, που δημιουργούν προβλήματα στους γονείς και στους μαθητές.

Η κυβέρνηση των διαθεσίμων και των προθύμων επιλέγει στην ουσία, να καταργήσει συγκεκριμένες δομές που ήταν κατάκτηση των εργαζομένων στην εκπαίδευση και των γονέων».


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!