Κινητοποίηση για την υγεία στο Χαϊδάρι

Στις 11/9/2013 έγινε κινητοποίηση για την υγεία, με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο και του Γ.Ν.Δ.Α.. Πλήθος κόσμου από το Χαϊδάρι ήταν μαζί τους στην πορεία από το Παλατάκι (προσυγκέντρωση) …


Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Χαϊδαρίου ‘’Πολίτες σε δράση Οικολόγοι Πράσινοι’’, Θόδωρος Σπηλιόπουλος, με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Φωτεινάκη, μέλη της γραμματείας, μαζί με μεγάλο αριθμό φίλων της κίνησης, συμμετείχαν και ακολούθησαν την πορεία στις γειτονιές. Είναι δεδομένη η σταθερή στάση και συμπαράσταση των δύο δημοτικών μας συμβούλων Φωτεινάκη – Σπηλιόπουλου αλλά και όλων των μελών της δημοτικής κίνησης, όπως εκδηλώθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα στις συνελεύσεις των σωματείων και στις διαμαρτυρίες στο Υπουργείο Υγείας.


Συμμετείχε στην πορεία και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Περιστερίου Αλέξης Πουλιάσης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη και Κώστας Ζαχαριάς.

Οι τέσσερις επικεφαλής των αριστερών σχημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Δυτικά (Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα), έχουν κοινές ενέργειες, κείμενα, παρουσία και συμμετοχή στον αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία και ειδικά του Λοιμωδών, που εδώ και δύο μήνες παλεύει να μην κλείσει. 

Ο Θόδωρος Σπηλιόπουλος, στην τελευταία Γ.Σ. των εργαζομένων δεσμεύτηκε να υπερασπιστεί στο δημοτικό συμβούλιο, να παραμείνει ανοιχτό το νοσοκομείο.

Στο δημοτικό συμβούλιο Χαϊδαρίου που έγινε, παρά τις αλλεπάλληλες εναλλακτικές προτάσεις που κατατέθηκαν για κινητοποιήσεις, με πρωτοβουλία του δήμου, η πλειοψηφία περιορίστηκε να επαναλάβει ότι θα κινηθεί στα πλαίσια της κοινής δράσης των δημάρχων που έχουν εκφραστεί με κοινό κείμενο. 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ούτε δράση ξεχωριστή δεν είδαμε, ούτε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων δεν διαπιστώσαμε από τον δήμαρχο και την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.  

Αυτή την πραγματικότητα την ζήσαμε  δυο ολόκληρους μήνες που οι εργαζόμενοι κινητοποιούνται. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που  προσπαθούν να μας πείσουν ότι περίπου το νοσοκομείο αναβαθμίζεται, όταν η κατάσταση για τους ασθενείς που παραμένουν στην μονάδα νεφροπαθών και στο νοσοκομείο χρόνιων παθήσεων γίνεται επικίνδυνη, γιατί δεν υπάρχουν πλέον υποστηρικτικές υποδομές και κατάλληλο προσωπικό. 

Έτσι σε οποιαδήποτε επιπλοκή καλείται ασθενοφόρο και γίνεται διακομιδή αναγκαστικά. 


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *