Ε.Ρ.Τ. τρεις μήνες μετά το "Μαύρο"



Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Την Τετάρτη 11-9-2013 συμπληρώθηκαν  3 μήνες  από τη αντισυνταγματική πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ και να θυσιάσει 2.500 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, στο βωμό της τρόϊκα, όπως έχει κάνει και για εκατομμύρια εργαζόμενους, τα τρία αυτά χρόνια των μνημονίων.

Στη προσπάθεια της αυτή χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, τους εκβιασμούς, τη συκοφαντία, την τρομοκρατία, την υποσχεσιολογία, ακόμα και την εκπομπή πειρατικού τηλεοπτικού σταθμού, ερμηνεύοντας όπως τη βολεύει την  δικαστική απόφαση.  

Όμως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μέχρι σήμερα  δεν λυγίζουν, εξακολουθούν να εκπέμπουν πρόγραμμα που σέβεται τις αρχές της δημοκρατίας και τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δίνοντας το λόγο στα κόμματα, στους μαζικούς φορείς, στις συλλογικότητες, στους πολίτες.

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με την παρουσία τους στη μαζική συγκέντρωση- συναυλία διαμαρτυρίας της ΕΡΤ, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους και καλούν κάθε Χαϊδαριώτη, όχι μόνο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του για μόρφωση, περίθαλψη και αξιοπρεπή ζωή αλλά και το δημόσιο αγαθό της πολύπλευρης ενημέρωσης- ψυχαγωγίας, να εκφράσει την αντίθεσή του στη λογοκρισία και την αθλιότητα των ιδιωτικών ΜΜΕ, που χρόνια τώρα στηρίζουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και ταυτόχρονα αποκρύπτουν την πραγματική φύση της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

Η συναυλία για τους τρεις μήνες των εργαζόμενων της ΕΡΤ, είχε μεγάλη επιτυχία τόσο από συμμετοχή κόσμου, όσο και από συμμετοχή καλλιτεχνών. Ήταν ένα γεγονός που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα. Θύμιζε τις καλές ημέρες του Ιούνη.
Το κάλεσμα είχε αποδέκτες. Όλη την αριστερά. Όλους όσους αγωνίζονται σήμερα στα κρίσιμα μέτωπα. Και κυρίως νεολαία.

Χαμόγελα πολλά.. πηγαδάκια περισσότερα….


Οι απολυμένοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ αντέχουν ακόμα. Δουλεύουν χωρίς μισθό.

Αγωνίζονται χωρίς προβολή. Όχι όλοι, κάποιοι.

Αγωνίζονται για μια άλλη ενημέρωση, για μια άλλη ψυχαγωγία, για έναν άλλο πολιτισμό. Κι αυτό τους δίνει κουράγιο και υπερηφάνεια.


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *