Συγκέντρωση Β΄ ΕΛΜΕ στο Γ.Ν.Δ.Α. "Η Αγία Βαρβάρα"


Η Δημοτική Κίνηση «Πολίτες Σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι»,  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013,  συμμετείχαν στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας και το συντονιστικό φορέων της περιοχής (σωματεία, δημοτικές κινήσεις κ.ά.)  που λειτουργεί από τον Ιούλιο.

Στο απεργιακό πρόγραμμα της Β΄ΕΛΜΕ, περιλαμβάνονται παρεμβάσεις για την ενημέρωση  και κινητοποίηση του κόσμου και στους 3 δήμους.

Για χθες είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση στο νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα» με αφορμή την πολύμηνη κινητοποίηση και κατάληψη του νοσοκομείου από τους εργαζόμενους που αντιδρούν στο κλείσιμό του και  στις απολύσεις.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι : Νεκτάριος Κορδής, πρόεδρος Β΄ΕΛΜΕ,  ο αντιπρόεδρος και η  πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων Κατερίνα Κρητικού , από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Άγγελος Χάγιος, ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής μας κίνησης, η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από όλους τους φορείς τονίστηκε η κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, η ανάγκη αγωνιστικών κινητοποιήσεων και ο συντονισμός δράσης όσο το δυνατό περισσότερων φορέων μεταξύ τους, για την απόκρουση και ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η πορεία που ξεκίνησε και κατέληξε στο νοσοκομείο,  πέρασε από το δημαρχείο και άλλους κεντρικούς δρόμους του δήμου Αγ. Βαρβάρας.

Η επόμενη δράση που έχει προγραμματιστεί είναι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013, με συγκέντρωση στο Παλατάκι και πορεία στους δρόμους του Χαϊδαρίου.

Αντιστεκόμαστε στη διάλυση της ζωής μας
Με μαζικούς ενωτικούς αγώνες θα ανατρέψουμε αυτή την πολιτική


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
 Επικεφαλής - Δημοτικός Σύμβουλος



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *