ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΣΔ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Οι "Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου" και ο επικεφαλής Θοδωρής Σπηλιόπουλος, παρουσίασαν τη Δευτέρα 18 Μάρτη το πρόγραμμά τους και τους πρώτους 39 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς ακόμη συνδημότες μας να βρίσκονται έξω από την αίθουσα επειδή απλά ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τις ανάγκες της εκδήλωσης!
Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, μπροστά σε ένα θερμό κοινό αναφέρθηκε στους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού σχετικά με την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον της πόλης, το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την επιχειρηματικότητα, την υγεία, το συγκοινωνιακό- μετρό, τονίζοντας και τις δεκάδες εκδηλώσεις και δράσεις, που έχουν οργανώσει οι «Πολίτες σε Δράση» σχετικά με όλα αυτά τα θέματα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κομμάτι του Πολιτισμού, καθώς και στην αξιοποίηση του χώρου στην ακτή Σκαραμαγκά και του χώρου του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τη συνολική απραξία της παρούσας δημοτικής αρχής σε όλα τα σημαντικά θέματα, όλη την προηγούμενη περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι απεικονίζουν ξεκάθαρα, από τη μια πλευρά την ιστορία και τη συνέχεια του συνδυασμού κι από την άλλη τη διεύρυνση και τη διεισδυτικότητα του συνδυασμού σε ευρύτερους χώρους, στη βάση ενός κοινού προγράμματος. Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε η κ. Καίτη Ειρηνάκη , που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο για την πολυετή προσφορά της στα κοινά δρώμενα της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες, τόσο από την κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και από την τοπική κοινωνία.

ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
Βίτσας Δημήρης Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
Λιάκος Δημήτρης Υπουργός παρά τον Πρωθυπουργό
Καφαντάρη Χαρά Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Τόσκας Νίκος π. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Μπίρμπας Δημήτρης Δήμαρχος Αιγάλεω
Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος π. Βουλευτής των ΑΝΕΛ
Κλάπας Μιλτιάδης Γ.Γ. Υπουργείου Μεταναστ. Πολιτικής
Βασιλειάδης Στέλιος Αντιδήμαρχος Αιγάλεω
Θεοφιλόπουλος Αλέκος Αθλητικογράφος
Ζωγραφάκη Ελένη Περιφερειακή Σύμβουλος, Μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ
Δεληγιάννης Σωκράτης Πρόεδρος Εξωρ. Συλλόγου Κάτω Αφαίας
Λαμπρόπουλος Ανδρέας Αντιπρόεδρος του Εξωρ. Συλλόγου Κάτω Αφαίας
Ντουνιάς Γιώργος Εθνική Σχολή Δημ. Υγείας
Ξυνογαλάς Κώστας Συντονιστής Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αθήνας
Σταυρίδης Δημήτρης Διευθυντής Υπ. Περιβάλλοντος Δήμου Χαϊδαρίου
Ζάχαρης Μάκης Πρόεδρος Σχολ. Επιτροπής Δήμου Αιγάλεω
Σαράντου Τάσος Αν. Συντονιστής Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αθήνας δημοτ. Σύμβουλος Αιγάλεω
Σχοινάς Θόδωρος Πρόεδρος Περιφ. Συμβουλίου Αττικής
Δραγώνας Κώστας Διοικητής Νοσοκ. «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Κνήτου Κατερίνα Μέλος Πολ. Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ
Κορδής Νεκτάριος Περιφερειακός Σύμβουλος
Θεοδώρου Έφη Πρωταθλήτρια 400μ. με εμπόδια
Δανάκος Χριστόφορος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κούλης Στάθης Δήμαρχος Λαγκαδίων Γορτυνίας
Μπρη Μαρία Πρόεδρος Πυργουσών Χίου
Χριστοδουλάκης Απόστολος Πρόεδρος Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου
Σιριανόγλου π.πρ. Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου
Χριστοφοράκης πρόεδρος Χριστοδούλειου Ιδρύματος

Χατζηδημητρίου Ηλίας μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου ''ΑΜΦΙΩΝ''
Θεωνάς Αντώνης Δημοσιογράφος pitsouni city

Ζώτος Θοδωρής Δημοσιογράφος epikairo.gr

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2 ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3 ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
4 ΒΑΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
5 ΒΙΤΣΑ ΑΛΚΙΣΤΙΣ
6 ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
7 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
8 ΔΑΜΙΓΟΣ ΝΙΚΟΣ
9 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
10 ΖΕΡΒΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
11 ΘΕΟΦΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12 ΚΑΡΑΜΙΚΕΣ ΝΙΚΟΣ
13 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14 ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
15 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
16 ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
17 ΜΑΡΚΕΣΙΝΗ ΒΙΒΗ
18 ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
19 ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
20 ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
21 ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
22 ΜΠΕΛΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΟΥΛΑ)
23 ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
24 ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
25 ΟΡΔΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
26 ΠΑÏΡΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ(ΜΕΛΙΝΑ)
27 ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
28 ΠΑΠΑΤΖΕΛΟΥ ΑΝΝΑ
29 ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΦΗ
30 ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
31 ΣΚΟΥΦΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
32 ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
33 ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ
34 ΤΑΜΠΑΝΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ
35 ΤΕΛΕΜΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
36 ΤΣΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
37 ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
38 ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
39 ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1961 στα Λουτρά Υπάτης του Δήμου Λαμίας. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια ενεργά με τα πολιτιστικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικός Τομέας) με Master στην Τοπική Βιώσιμη Ανάπτυξη, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μιλάει Αγγλικά.
Μόνιμος υπάλληλος από το 1991 στον πρώην ΟΕΚ, στο Υπουργείο Εργασίας_Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο σε όλα τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης και στο 1ο ΕΣΠΑ, στον ΟΑΕΔ, σήμερα με απόσπαση συνεργάτης της Υπουργού Εργασίας.
Παντρεμένος με τρία παιδιά.
Μέλος στον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ, στο αλληλέγγυο μουσικό σχήμα «ΔΥΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ», στον Όμιλο Ελληνικών Λαϊκών Χορών «Ελένη Τσαούλη».


ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο αγαπημένο μας Χαϊδάρι και είναι 28 ετών. Στην Καταγωγή είναι μισός Πόντιος από το Τσαγράκ της Κερασούντας και μισός Μεσσήνιος από την χώρα του σοφού Νέστορος, την Πύλο. Τελειόφοιτος Κλασικής Φιλολογίας και Δημοσιογράφος. Υπήρξε πρωταθλητής στον κλασικό αθλητισμό (στίβος) και μέλος της Εθνικής ομάδας στα 60-100-200 μέτρα. Τέλος έχει σπουδές στη μουσική και συγκεκριμένα στο πιάνο, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, ενώ έχει επάρκεια στα Αγγλικά και Γαλλικά.

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Γεννήθηκε στη Λαμία το 1959 και κατοικεί στο Χαϊδάρι απο το 1966.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Χριστογεώργου και πατέρας ενός παιδιού. Ενεργός πολίτης με έντονη παρουσία στα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
Διετέλεσε για πολλά χρόνια, ανώτερο στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες, καθώς επίσης και ελεύθερος επαγγελματίας.


ΒΑΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στο Δάσος Χαϊδαρίου οπού και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο. Εργάστηκε για 11 χρόνια στην βιομηχανία αλλαντικών Υφαντής και από το 1998 ως και σήμερα εργάζεται ως λογιστής, παράλληλα δουλεύει και ως μουσικός κάνοντας το χόμπι του επάγγελμα. Είναι παντρεμένος με την Καλλιρρόη Βιτωράτου και έχει δύο γιους Κώστα και Στέφανο.


ΒΙΤΣΑ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
Γεννήθηκε το 1986 στο Χαϊδάρι, και συνεχίζει να ζει μέχρι και σήμερα.
Είναι απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και εργάζεται ως γεωπόνος σε Φυτώριο στην περιοχή του Ρέντη.
Ασχολείται από μικρή ηλικία με τα κοινά στο χώρο της Αριστεράς.
Έχει ενεργό δράση στο περιβαλλοντικό κίνημα και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε πολλές Φιλοζωικές και Περιβαλλοντικές οργανώσεις. Συμμετέχει και υποστηρίζει την δημοτική κίνηση απ την αρχή της πολιτικής της δράσης.

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1996 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Χαϊδάρι όπου και πήγε σχολείο. Είναι φοιτητής του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικάλιστική δράση, πρωτοστατώντας στο μαθητικό κίνημα του 2012-2013, δράση η οποία συνεχίστηκε και στα φοιτητικά του χρόνια. Έχει διατελέσει Γραμματέας του συλλόγου φοιτητών Φυσικού του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και μέλος της Γραμματείας της δημοτικής κίνησης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου.


ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι.
Σπούδασε Οικονομικά στην Θεσσαλονίκη και έχει τον μεταπτυχιακό τίτλο του MSc στην «Μακροοικονομία και Στατιστική Ανάλυση» από την Ε.Ε.Δ.Ε. (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων».
Έχει εργαστεί  για περισσότερα από 30 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ως Οικονομικό στέλεχος όπως επίσης στέλεχος Διαχείρισης Ανθρώπινων πόρων και στον τομέα της Υγείας.
Σήμερα εργάζεται (ταύτοχρονα) ως Διοικητής σε τρία Νοσοκομεία (Ερυθρός, Κρατικό Νίκαιας, Αγία Βαρβάρα) και στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας (που αποτελεί μοναδικό φαινόμενο).
Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα συμμετέχει ανελλιπώς στούς Πολιτικούς, Κοινωνικούς και Αυτοδιοικητικούς αγώνες από τις γραμμές του Κ.Κ.Ε., του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Το «Μότο» του είναι: 
Ο Δημόσιος χώρος πρέπει να είναι το σπίτι μας και η Κοινωνία η Οικογένεια μας”. 

ΔΑΜΙΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών, κάτοικος Χαϊδαρίου. Εντάσσεται από φοιτητής στην αριστερά (Κ.Ν.Ε., Κ.Κ.Ε.). Σήμερα είναι μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σπούδασε Μαθηματικά στο Ε.Κ.Π.Α. Εργάστηκε ως Αναλυτής Συστημάτων στην Εθνική Τράπεζα, εξαντλώντας ακώλυτα την επαγγελματική ιεραρχία, αναπτύσσοντας πλούσια συνδικαλιστική δράση, από το 1981 έως το 2013.
Από το 1998 συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, στο δήμο Βύρωνα που γεννήθηκε και από το 2013, με τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου, για να διεκδικήσουμε ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, ένα Χαϊδάρι της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε στον Καλαμιά Αχαΐας. Από το 1977 ζει και δραστηριοποιείται στο Χαϊδάρι. Είναι απόφοιτος του Χημικού Τμήματος του Παν. Αθηνών. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.
Για 33 χρόνια υπηρέτησε σε Γυμνάσια και Λύκεια του Χαϊδαρίου και στη θέση της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Από το 2013 που είναι Πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ οργανώνει και συμμετέχει σε δράσεις στο Χαϊδάρι που αφορούν το περιβάλλον, τον πολιτισμό , την αλληλεγγύη, τη συνεργασία με αντίστοιχες Ευρωπαϊκές ομάδες.
Μέσα από τους Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου θέλει να βοηθήσει ώστε να κάνουμε το Χαϊδάρι μας μια πόλη με κέντρο τον άνθρωπο.


ΖΕΡΒΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Έχει εργαστεί πάνω στο αντικείμενό της σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ενώ σήμερα εργάζεται ως λογίστρια και ως έμπορος.
Είναι μητέρα δυο ενήλικων παιδιών.
Έχει κάνει σπουδές στη μουσική και είναι απόφοιτος του Ωδείου Χαϊδαρίου


ΘΕΟΦΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Αστυθέα και πήγε σχολείο στο Χαϊδάρι. Κατάγεται από την Αρκαδία. Είναι φυσικοθεραπευτής, απόφοιτος ΑΤΕΙ Αθηνών και διατηρεί εργαστήριο φυσικοθεραπείας. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό ως μαραθωνοδρόμος και τριαθλητής (lronman). Επίσης, υπήρξε αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου. Παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως φυσικοθεραπευτής σε αγώνες δρόμου υπεραποστάσεων. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


ΚΑΡΑΜΙΚΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο κεντρικό Χαϊδάρι. Κατάγεται από την Λέσβο. Είναι απόφοιτος προπονητής με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό (στίβο) και απόφοιτος φυσικοθεραπευτής και εργάζεται στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου ως προπονητής. Ήταν αθλητής του Συλλόγου σε άθλημα ρίψεων.


ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Υπηρέτησε στο 3ο Λύκειο Χαϊδαρίου στο Δάσος, από το 1983 έως το 2011. Σε όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής του θητείας υπήρξε ενεργό μέλος του συνδικαλιστικού κινήματος των εκπαιδευτικών. Διετέλεσε Πρόεδρος της Β' Ε.Λ.Μ.Ε. Δυτικής Αττικής από το 1988 έως το 1992. Υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και στη συνέχεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ έως σήμερα. Είναι μέλος της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ από την ίδρυσή της έως σήμερα.


ΚΑΡΟΥΝΗΣ –ΓΚΑΡΟΣ ΝΙΚΟΣ

Γεννήθηκε στη Λακωνία και κατοικεί στο Χαϊδάρι 38 χρόνια. Συνδικαλιστής στο χώρο του μετάλλου από τα νεανικά του χρόνια και αγωνιστής της Αριστεράς μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ αρχικά κι αργότερα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Χαϊδαρίου. Δηλώνει το παρόν 40 χρόνια σε όλους τους κοινωνικούς, πολιτικούς, υπερτοπικούς και τοπικούς αγώνες. Είναι πολίτης με συμμετοχή σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά σωματεία, σε κινήματα πόλης, σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ειδικά κατά την περίοδο της κρίσης (ΙΣΤΟΣ) και σε μουσικά σχήματα


ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Δημοσιογράφος
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στα Κουνέλια Χαϊδαρίου.
Σπούδασε ευρωπαϊκό πολιτισμό, όμως τον κέρδισε η δημοσιογραφία, επειδή το να γράφεις για τα δημόσια πράγματα και να είσαι ενεργός πολίτης, δεν αποτελεί μόνο τρόπο έκφρασης, αλλά υποχρέωση απέναντι στην πόλη και στους συμπολίτες .
Αυτό κάνει και σήμερα ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και συστρατεύεται ως "Πολίτης σε Δράση" με τον Θεόδωρο Σπηλιόπουλο.

ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1960. Ζει στο Χαϊδάρι από το 1964. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Διατηρεί Φαρμακείο στο Χαϊδάρι από το 1988. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην Αριστερά και σήμερα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δραστήριο μέλος του γονεϊκού κινήματος και θερμός υποστηρικτής τοπικών συλλογικοτήτων και δράσεων αλληλεγγύης


ΜΑΡΚΕΣΙΝΗ ΒΙΒΗ

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και εδώ και 25 χρόνια κατοικεί με την οικογένειά της στο Χαϊδάρι. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και εργάστηκε για 26 χρόνια στην κοινωνική ασφάλιση .
Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετέχει στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες της γενιάς μου μέσα από τις γραμμές της Ανανεωτικής Αριστεράς.
Με τη Δημοτική Κίνηση ΠσΔ και το Θοδωρή Σπηλιόπουλο τους γνωρίστηκε το 2014. Από τότε είναι παρούσα στις δράσεις και τους αγώνες της Παράταξης και μοιράζεται μαζί τους την απόφαση να εργαστούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας , να αναβαθμίσουμε το δημόσιο χώρο, να αναδείξουμε την Πολιτιστική ταυτότητας αλλά και την ιστορική κληρονομιά του τόπου που ζούμε.


ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Ζω στα "σύνορα" του Χαϊδαρίου με καταγωγή από την Κρήτη. Έκανα σπουδές στην Κοινωνική Εργασία, στην Εκπαίδευση (τυπική και ειδική), στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, στην Κοινωνική και Εκπαιδευτική Διοίκηση. Για τριάντα χρόνια υπηρετώ την Δημόσια Εκπαίδευση από διάφορες θέσεις. Η ενασχόλησή μου με την "κοινότητα" αποτελεί προτεραιότητα σε ιδεολογικό, σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καθημερινή προσπάθειά μου η έμπρακτη συμβολή στην άμβλυνση των ανισοτήτων, των στερεοτύπων, των κοινωνικοοικονομικών εμποδίων αλλά και στην ενδυνάμωση ατόμων και ομάδων να ασκούν το δικαίωμά τους στην ισότιμη πολιτειακή συμμετοχή.

ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα του Νομού Κοζάνης το 1965. Είναι δάσκαλος και παντρεμένος με την Μεντεσίδου Λίζα, επίσης δασκάλα. Έχουν δυο κόρες και ζει με την οικογένειά του στο Χαϊδάρι στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα Ελαιώνα. Εργάζεται στην πόλη μας από το 1997 που διορίστηκε. Ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια με τα κοινά μετέχοντας ενεργά σε διαφόρους συλλόγους της πόλης μας.

ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Είναι 57 ετών, παντρεμένος και πατέρας 2 αγοριών. Είναι εργαζόμενος στο Ψ.Ν.Α Αττικής, συμμετέχοντας ενεργά στους αγώνες των εργαζομένων κατά της πολιτικής του μνημονίου. Συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διότι θεωρεί ότι ο συνδυασμός Πσδ-ΟΠ είναι ο μόνος έντιμος, αξιόπιστος και ικανός συνδυασμός για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.


ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1949 στον Πειραιά και κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1963. Επιχειρηματίας όλα του τα χρόνια, με έντονη επιχειρηματική και συνδικαλιστική δραστηριότητα από τα 18 του. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε μέλος ΔΣ Συλλόγων Γονέων στο Χαϊδάρι και μέλος του ΚΚΕ από το 1975. Σήμερα είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.


ΜΠΕΛΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και ζει στο Χαϊδάρι, όπου πήγε σχολείο και ήταν ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας .
Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγ. Δημοσιογραφίας και είναι Ηθοποιός -απόφοιτη της Ανωτ.Δραμ. Σχολής Βεάκη .
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στον ευρύτερο τραπεζικό κλάδο.
Είναι μέλος του συλλόγου γονέων του 14ου Δημ Σχολείου Χαϊδαρίου .
Είναι έγγαμη και μητέρα ενός τέκνου.

ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και από τότε ζω στο Δάσος Χαϊδαρίου. Σαν παιδί συμμετείχε στις εικαστικές και θεατρικές πολιτιστικές διαδικασίες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε από το 3ο λύκειο Χαϊδαρίου.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διατηρεί Αρχιτεκτονικό γραφείο στον τόπο κατοικίας της και εργάζεται σαν ελεύθερη επαγγελματίας. Οι επιστημονικές και επαγγελματικές της γνώσεις μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης μας.
Είναι κόρη του Γιώργου και της Ειρήνης Μπουρολιά και έχει μια κόρη 14 χρόνων, μαθήτρια γυμνασίου.


ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στο Δάσος Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Δάσους Χαϊδαρίου.
Απόφοιτη Σχολής Δημοσιογραφίας, εργάστηκε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Σήμερα εργάζεται στη Διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Είναι ένας νεοσύστατος Προνοιακός Οργανισμός, που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα κράτος κοινωνικής φροντίδας και ουσιαστικής αλληλεγγύης, με ενιαίους κανόνες και ισότιμη πρόσβαση για όλους.


ΟΡΔΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Αθήνας και τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού στη διοίκηση της Εκπαίδευσης. Είναι εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα τελευταία 16 χρόνια και υποδιευθυντής στο σχολείο που υπηρετεί, στο Δήμο Χαϊδαρίου. Την περίοδο 2000-2003 ήταν υπάλληλος στο Δήμο Χαϊδαρίου από τη θέση του δημοτικού αστυνόμου.

ΠΑÏΡΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (Μελίνα)
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα! Υπάλληλος επί σειρά ετών στο ΕΤΕΑΕΠ και εδώ και λίγους μήνες αποσπασμένη στην ΕΓΔΙΧ (Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους) Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών 18 και 10 ετών.
Πιστεύει πως οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να εκπροσωπούνται από ανθρώπους έντιμους, ανιδιοτελείς που έχουν πραγματική αγάπη για τον τόπο τους. Ανθρώπους που “θα βάλουν πλάτη” και θα εμπνεύσουν την ενεργοποίηση των δημοτών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Έτσι και η ίδια βάζει το δικό της λιθαράκι σε αυτή τη προσπάθεια για ένα καλύτερο Χαϊδάρι. Σαν μητέρα είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν το παιδί, δηλαδή τη λειτουργία των παιδικών σταθμών τις παιδικές χαρές, τους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας.

ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1974 και είναι κάτοικος Χαϊδαρίου. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και marketingστο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο Ερρίκος Ντυνάν. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην Αριστερά. Είναι μέλος  πολιτιστικών, οικολογικών και φιλοζωικών οργανώσεων και συλλόγων με έντονη παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα.

ΠΑΠΑΤΖΕΛΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε στην Κρανέα Ελασσόνας από αγροτική οικογένεια μεταναστών. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και έκανε την ειδίκευσή της στη Γερμανία στην Χειρουργική Ουρολογία. Ζει στο Δάσος Χαϊδαρίου 15 χρόνια, όπου διατηρεί ιατρείο, ενώ παράλληλα χειρουργεί στις κλινικές «Ιατρικό» και «Αθηνά». Έχει ενεργή συμμετοχή στο συνδικαλιστικό κίνημα των ιατρών και σταθερή παρουσία στα κοινά. Είναι μητέρα μίας κόρης.


ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι .Διατέλεσε γραμματέας σε συλλόγο γον.και κηδεμόνων. Επί σειρά ετών ασχολείται με τα πολιτιστικά όπως οι παραδοσιακοί χοροί και το θέατρο. Συμμετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ΠΣΔ με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο ώστε να φτιάξουμε το Χαϊδάρι που οραματιζόμαστε.


ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1959 στο Γραμματικό Καρδίτσας. Το 1983 εισήλθε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. υπηρετώντας σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής μεταξύ των οποίων στη Βουλή των Ελλήνων και στο Μέγαρο Μάξιμου.
Αποστρατεύτηκε το 2011. Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Βάντζου και έχουν ένα γιο τον Λάμπρο, οινολόγο.
Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Σπηλιόπουλου διότι πιστεύει ότι έχει τις γνώσεις αλλά και τη θέληση να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα του Δήμαρχου, για το καλό των κάτοικων της πόλης μας.


ΣΚΟΥΦΗ- ΚΑΤΣΙΔΟΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα, με καταγωγή από την Ήπειρο. Από το 1975 κατοικώ στο Χαϊδάρι μέχρι και σήμερα.
Μετείχε στα κοινά ως πρόεδρος συλλόγου γονέων, μέλος και πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Χαϊδαρίου. Μέλος του Δ.Σ του μουσικού εργαστηρίου «Αμφίων».
Τελείωσε το Φυσικό με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ωκεανογραφία. Σύμβουλος ομάδων και οργανισμών.
Υπηρέτησε 35 χρόνια, ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύντρια του 2ου Λυκείου Χαϊδαρίου και Φυσικός.
Συντονίστρια της Μη Κυβερνητικής οργάνωσης Πνευματικής Καλλιέργειας και Εκπαίδευσης, O.C.E.A.N NGO, υπεύθυνη προγραμμάτων .


ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι 23 χρόνια. Εργάζεται στον ΟΑΕΔ Αιγάλεω. Τα τελευταία 20 χρόνια εκλέγεται στο σωματείο εργαζομένων του ΟΑΕΔ και είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας . Είναι παντρεμένος κι έχει ‘ένα γιο φοιτητή.


ΣΤΕΦΑΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία. Εργάζεται ως δασκάλα στην Αγία Βαρβάρα. Από μικρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο της αριστεράς. Συμμετείχε σε αγώνες που αφορούν κοινωνικά θέματα, όπως παιδεία, κοινωνική αλληλεγγύη, περιβαλλοντικά, θέματα του τόπου όπου κατοικεί. Στόχος της είναι να αποδείξει ότι με διάθεση, αγώνες, συλλογική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην πόλη μας.


ΤΑΜΠΑΝΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνταξιούχος
Είναι μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Το 2009-2017 αντιπρόεδρος του Π.Ε.Τ.Α ( Πανελλήνια Ένωση Τυφλών Αθλητών).
Από το 2005 συμμετέχει στο αναπηρικό κίνημα ως μέλος ομάδων σκάκι, goalball.
Από το 2017 ως μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας bridge, συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του τμήματος για άτομα που έχουν προβλήματα όρασης
Με το μότο της εθνικής συνομοσπονδίας αναπήρων ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ κατεβαίνει στις τοπικές εκλογές στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των αρχών και των πολιτών απέναντι στις ευπαθείς ομάδες και ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο για όλους μας .

ΤΕΛΕΜΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Κορώνη Μεσσηνίας το 1958. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το 1984 ζει και εργάζεται ως οδοντίατρος στη Γρηγορούσα. Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιούς. Από το 1974 οργανωμένος στην Αριστερά συμμετέχει αδιάλειπτα σε κινήματα πολιτών και συλλογικούς φορείς. Έχει διατελέσει Γραμματέας του Συλλόγου φοιτητών Οδοντιατρικής και Γραμματέας του Συνασπισμού Χαϊδαρίου. Είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικών συνοικιών και μέλος της Γραμματείας της δημοτικής κίνησης Πσδ-ΟΠ.


ΤΣΙΚΗ ΒΙΚΥ

Γεννήθηκε το 1983 και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Κατάγεται από το Πυργί της Χίου. Είναι απόφοιτος του Ιστορικού - Αρχαιολογικού Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού στη "Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων". Παράλληλα έχει πτυχίο πιάνου από το Εθνικό Ωδείο. Έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια: Στοιχεία Οικονομικής Θεωρίας, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πρόγραμμα Εξειδίκευσης Ειδικής Αγωγής ΕΚΠΑ, Μουσικοκινητική Ειδική Παιδαγωγική και σεμινάρια πιάνου με τον Κonstantin Ganev. Εργάζεται ως φιλόλογος και μουσικός.


ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συμμετέχει στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα παιδιόθεν μέσα από κόμματα της Αριστεράς και μέσω μαζικών φορέων αλλά και ως πολίτης.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος δύο εργατοϋπαλληλικών σωματείων και δύο περιβαλλοντικών συλλόγων και ταυτόχρονα πρόεδρός τους.
Ερευνητής της τοπικής ιστορίας, αρθρογράφος, συγγραφέας και εκδότης: Χαϊδάρι – Τόπος και Άνθρωποι, Νότης Περγιάλης - Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι, Προσανατολισμοί (περιοδικό 1998 – 2012].
Από το 2015 συμμετέχει σε δράσεις για την προώθηση και τη διεκδίκηση των 17 ΣΒΑ του ΟΗΕ, το δίκαιο εμπόριο και τις εμπορικές συμφωνίες της Ε.Ε., τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε., την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. 

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι. Για πολλά χρόνια υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του εμπορίου και του τουρισμού εντός και εκτός Ελλάδας. Σήμερα εργάζεται στη Στέγη Ωνάση. Συμμετέχει σε κοινωνικές δομές αλληλεγγύης, εθελοντικές ομάδες και πρωτοβουλίες πολιτών για την ποιότητα ζωής στην πόλη. Ενεργό μέλος στο σύλλογο γονέων στο 14ο δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου. Με την πίστη πως το Χαϊδάρι μπορεί να γίνει μια πιο ανθρώπινη πόλη.

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ
Γεννήθηκε το 1961 στην Άρτα. Το 1977 μετακόμισε στο Χαϊδάρι.
Εργάσθηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορους εργασιακούς χώρους. Τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται ως συμβασιούχος στο Ατιτκό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Απο μικρή ηλικία δραστηριοποιείται στο χώρο της Αριστεράς. Με ενεργή συμμετοχή σε πολιτικές συλλογικότητες, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και με παρουσία στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, στόχος της είναι να αγωνιστεί για ένα καλύτερο Χαϊδάρι για ένα Χαϊδάρι για όλους.


















ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *