ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Οι "Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου" και ο επικεφαλής Θοδωρής Σπηλιόπουλος, πραγματοποίησαν μια σημαντική εκδήλωση - αφιέρωμα, για να τιμήσουν τις γυναίκες της πόλης μας, τις γυναίκες του συνδυασμού μας, τη Δευτέρα 4 Μάρτη 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε 4 ημέρες πριν από την επίσημη "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας" που εορτάζεται 8 του Μάρτη κάθε χρόνο κι έχει στόχο να τιμήσει τους αγώνες των γυναικών και του Φεμινιστικού κινήματος.
Οι "Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου" , θέλοντας να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες του φεμινιστικού κινήματος, κάλεσαν στην εκδήλωση ως κύρια ομιλήτρια την Κ. Κων/να Κούνεβα -Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μια γυναίκα σύμβολο του συνδικαλιστικού- φεμινιστικού κινήματος.
Η Κων/να Κούνεβα τόνισε την ανάγκη για μια διαφορετική οργάνωση του γυναικείου κινήματος, στην προσπάθεια για μια ενιαία εκπροσώπηση των γυναικών σε κάθε χώρα, καθώς επίσης και στα βήματα που έχει σημειώσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην κατεύθυνση της βελτίωσης όλων των ζητημάτων που αφορούν στο γυναικείο φύλο.
Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία που δίνουν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» στη συμμετοχή των γυναικών σε κάθε δραστηριότητα του συνδυασμού, καθώς και στην δυνατότητα του νέου εκλογικού νόμου, για ακόμη πιο ενεργή συμμετοχή των γυναικών στις τοπικές κοινωνίες. Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» θέλουν τη διαφορετική «γυναικεία» ματιά σε κάθε δράση τους στην πόλη μας, τόνισε χαρακτηριστικά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, γυναίκες – υποψήφιες του συνδυασμού διάβασαν λογοτεχνικά κείμενα σχετικά με την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας". Επίσης παρουσιάστηκε βίντεο με τις γυναίκες –υποψήφιες του συνδυασμού στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και εκ μέρους της Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης και Προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής Κατερίνας Παπακώστα, ο Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, υπεύθυνος γραφείου τύπου. 


Φωτογραφικό υλικό:













ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *