ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Ενδεχόμενο να ανοίξει ξανά ο φάκελος ΓΕΡΜΑΝΟΣ-COSMOTE [ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΟΝΤΡΑ]


.
subscribe https://tinyurl.com/hellenicnewsfeed

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-Ανοίγει ξανά ο φάκελος ΓΕΡΜΑΝΟΣ-COSMOTE που είχε "χαθεί" σε συρτάρι
Το απύθμενο θράσος και η διαφθορά των πολιτικών της Ελλάδας των τριάντα τελευταίων χρόνων φαίνονται γυμνά, στα μεγάλα «deals» που πλούτισαν ξένους και «ημετέρους» με το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το μέγα σκάνδαλο εξαγοράς της “Γερμανός” από την “Cosmote”, αντί του απίστευτου ποσού του 1,6 δις ευρώ!

Το προκλητικά υπερτιμημένο τίμημα ήταν φως-φανάρι ότι έκρυβε σκοτεινό παρασκήνιο, αλλά οι τότε κυβερνήσεις επέλεξαν να μην …«ενοχλήσουν». Στην «Άγρια Δύση» της ελληνικής πραγματικότητας, είναι τόσο συχνές οι αποκαλύψεις για «ατασθαλίες» στην πολιτική και την Οικονομία, που το κοινό έχει πορωθεί. Σκάνδαλα μεγατόνων, που αν συνέβαιναν στο εξωτερικό, θα έριχναν κυβερνήσεις και θα έκαναν ακόμα και τους πανίσχυρους προέδρους μεγάλων ομίλων να παραιτηθούν, στην Ελλάδα περνάνε από τον 24ωρο κύκλο της ειδησιογραφίας, αρχειοθετούνται από τη Δικαιοσύνη και δεν ανοίγει ρουθούνι. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε τα χρόνια των «παχειών αγελάδων».

Η υπόθεση της “Γερμανός” είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, για το πως η Δικαιοσύνη ξεκινά το έργο της, μόνο και μόνο για να πέσει στον τοίχο των μεγάλων επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων. Να θυμίσουμε ότι το μεγάλο «deal» έγινε τον Απρίλιο του 2006. Στις 12 Ιουλίου 2008, όταν και ολοκληρώθηκε η προανάκριση που πραγματοποίησε η αντεισαγγελέας Εφετών κ. Ε. Σπυροπούλου, για την υπόθεση, ασκήθηκαν από την εισαγγελέα Πρωτοδικών διώξεις κατά φυσικών προσώπων που σχετίζονται με τη συμφωνία εξαγοράς της Γερμανός ΑΒΕΕ από την Cosmote.
Ανάμεσά τους και ο Π. Γερμανός, επιχειρηματίας και πρώην βασικός μέτοχος της Γερμανός με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, ξέπλυμα χρήματος και της ηθικής αυτουργίας στη χειραγώγηση μετόχων κατ' επάγγελμα. Ε, σε αυτό το σημείο, άρχισαν οι καθυστερήσεις και στο τέλος έκλεισαν την υπόθεση, η οποία κατέληξε στο αρχείο. Οι δήθεν «ειδικοί και άμεμπτοι», μετά την έρευνά τους, αποφάσισαν ότι η “Γερμανός” άξιζε 1,6 δις ευρώ! Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό είναι από τα «καλά ανέκδοτα».

Το ότι μας περνάνε για χαζούς, δεν είναι πρωτάκουστο, ούτε μυστήριο. Αλλά μυστήριο είναι, το ποιοι κίνησαν τα νήματα από το πολιτικό σκηνικό. Εδώ μπαίνει στο «κάδρο», ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, με πολλές «φήμες» να τον εμπλέκουν, αν και δεν ερευνήθηκαν, ούτε οδήγησαν πουθενά.
Αυτό που μένει, μαζί με την πικρή γεύση που κάνει πολλούς να λένε, «εντάξει στην Ελλάδα είσαι», είναι ότι για τριάντα χρόνια μας έπιναν το αίμα. Τώρα που η χώρα γυρίζει σελίδα, μη ξεχνάμε ποιοι πλούτισαν στην πλάτη μας, γιατί αν τους αφήσουμε, αύριο θα το ξανακάνουν.
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ότι η υπόθεση μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο και στα να ερευνηθεί ξανά σε εισαγγελικό γραφείο δειχνει ότι έστω και με μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει πλέον φως στο τούνελ της δικαιοσύνης.

https://www.kontranews.gr/KOINONIA/346023-Mas-epnixan-sta-skandala-kai-emeis-ta-kaname-gargara

ΓΕΡΜΑΝΟΣ,ΚΟΣΜΟΤΕ,COSMOTE,BLACK FRIDAY,GERMANOS,JUSTICE,ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *