ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ και Αναπτυξιακή πρόταση Πολιτών σε δράση για τα ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Επανερχόμαστε στο αίτημα να συζητηθεί και να πάρουμε αποφάσεις, ξανά και ξανά

(Πρακτικα Μαιος 2018)Αυτό εγώ που θα ήθελα να πω, με αφορμή τη λέξη Σκαραμαγκάς και το προηγούμενο που ανέφερα, νομίζω ότι αδικεί το δήμο και τη δημοτική αρχή το γεγονός ότι εντάξει, δεν ήθελε να κουβεντιάσει την πρότασή μας την οποία εμείς τη συνεχίζουμε, την προπαγανδίζουμε, την πήγαμε στην αναπτυξιακή πρόταση, στη συζήτηση που έγινε στη Δυτική Αττική όπως έχω ενημερώσει.
Την παρουσιάζουμε κατά διαστήματα βελτιωμένη ή κατά τμήματα στον τοπικό Τύπο και στην ευρύτερη αθηναϊκή κοινωνία και την έχουμε στείλει και προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες και προς την περιφέρεια και σκοπεύουμε να την παρουσιάσουμε και στην περιφέρεια όταν θα μας δοθεί ο χρόνος, εκτός απ’ την παρουσίαση ξανά και το πού βρίσκεται προς την Περιφερειάρχη.
Εγώ είχα πει ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρει πρωτοβουλία ο δήμος και να μη χάνεται χρόνος εκτός απ’ τη διεκδίκηση των 220 στρεμμάτων που τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες με το που τελείωσε η περιβόητη δίκη, να ξαναναζωπυρωθεί το αίτημα μαζί με ενέργειες.
Και είμαι διατεθειμένος με όποια μορφή θέλει ο Δήμαρχος να το κουβεντιάζουμε και να συμβάλω στον κοινό στόχο που νομίζω ότι δε διαφέρει, εκτός απ’ το να ΄ρθει δηλαδή στο δήμο, γιατί δεν το θέλουμε απλώς για το ΕΚΧΑ, το θέλουμε για να κάνουμε κάποια πράγματα. Μπορεί εκεί να συμφωνούμε, να διαφωνούμε.
Και κυρίως θα έλεγα, επανέρχομαι στο αίτημα ότι νομίζω ότι ο δήμος πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για το μικρό λιμανάκι τώρα, στο να φτιαχτούν ορισμένα πράγματα προς την περιφέρεια που έχουν μικρό κόστος και τα οποία τα είχα ξαναπεί εδώ και ένα χρόνο. Ενόψει και του καλοκαιριού πιθανά. ....

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *