Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων .Να υποβληθεί αίτημα στο υπουργείο.Αθλητισμου για αλλαγή λόγω παλαιοτητας

Ερώτηση(25 Απριλίου 2018)...Δύο μικρά ζητήματα που νομίζω ότι μπορεί να υλοποιηθούν.

 Αυτή τη στιγμή ο δήμος προχωράει και μέσα απ’ τις αναμορφώσεις κλπ, στην ανασυγκρότηση των δύο γηπέδων. Υπάρχει ένα έλλειμμα, ρώτησα και τον Γραμματέα, σχετικά με την ηλεκτροφωτισμό που τον βάζουν όλες οι ομάδες.
Δεν λέω καμιά εξυπνάδα, εξηγώ. Επειδή παρακολούθησα μία εκδήλωση που ο Συνοδινός ο Ιούλιος είπε ό,τι πρόβλημα έχετε κάντε το,(σ.σ γραπτό αίτημα), εγώ επειδή έχω στείλει μια επιστολή αλλά την έστειλα προς τον Βίτσα με την προηγούμενη ιδιότητα( σ.σ αν Υπ.Εθν Αμυνας) και για να μην την ξαναστείλω με την καινούργια ιδιότητα ή προς τον Βασιλειάδη κλπ, λέω αν απαντήσει ο Δήμαρχος ότι θα στείλει ένα αίτημα εκ μέρους του δήμου προς το Βασιλειάδη ότι ξέρετε, θέλουμε και τον ηλεκτροφωτισμό που κοστίζει 60 χιλιάδες, σιγά τα ωά, εγώ δεν έχω λόγο να κάνω κάτι χωριστά, για να πω ότι το έκανα.
Το λέω εδώ πέρα και τελειώνει το θέμα. Για τον ηλεκτροφωτισμό στο Χαραλαμπίδη. Αν κάνω λάθος μου απαντάτε. Πρώτον, Στο πόσο κοστίζει. Δεν με ενδιαφέρει, να το βρει η Γενική Γραμματεία ή αν έχουμε μελέτη να την πούμε εδώ, αν κοστίζει αντί για 60 χιλιάδες που λέω εγώ 260. Τέλος πάντων, πάντως η ουσία είναι ότι αυτό το χρειαζόμαστε στο γήπεδο. Να μη διαφωνήσουμε σε αυτό, να κάνουμε το αίτημα εγώ λέω.


Κος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ:
Καλησπέρα. Σε σχέση με τον ηλεκτροφωτισμό δεν ισχύει αυτό που έγινε η ερώτηση. Έχει γίνει πέρσι παρέμβαση και στα δύο γήπεδα για τον ηλεκτροφωτισμό, με αποτέλεσμα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή ο ηλεκτροφωτισμός και υπάρχει μία σκέψη και για περαιτέρω βελτίωση, αναβάθμιση.
Ωστόσο ξαναλέω ότι πέρσι έγινε πλήρη αντικατάσταση και στο γήπεδο στο Δάσος και στο Χαραλαμπίδης με καυστήρες και τεχνικά είναι εδώ και η κυρία Παναγιωτάκου, μπορεί να το αναλύσει τεχνικά τι εργασίες γίνανε. Σημασία έχει ότι υπάρχει ειδικά στο Δάσος το αντίθετο συμβαίνει ακριβώς, δηλαδή έχουμε παράπονα από γείτονες ότι είναι έντονος ο φωτισμός του γηπέδου.
Κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:
Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να τον αντικαταστήσουμε συνολικά λέω εγώ. Αυτό. Να μην το εξηγήσω άλλο. Δηλαδή δε λέω για τους λαμπτήρες, δε λέω ότι λείπουν οι λαμπτήρες. Λέω ότι είναι ευκαιρία αυτά τα πράγματα είναι χρόνια εκεί πέρα. Πριν να πέσει κάτι( σ.σ πυλωνας) ας υποβάλουμε ένα αίτημα στον Βασιλειάδη και να πούμε ότι εμείς λόγω παλαιότητας ζητάμε αυτό. Αυτό, τίποτα άλλο.
Κος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ:
Εντάξει. Τέλος πάντων, πάντως η κατάσταση σε σχέση με το φωτισμό στα γήπεδα σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, είναι καλύτερα νομίζω από ποτέ....

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *