Τοπικό Σχέδιο Διαχειρισης ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Μια δύσκολη ερώτηση...

(Πρακτικα Μαιος 2018)
Ένα τελευταίο. Μια δύσκολη ερώτηση. Το άφησα στο τέλος. Συγνώμη. Χωρίς ανάλυση. Θέλω απ’ το Δήμαρχο να μου πει σχετικά με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων επειδή σε όλη την Αττική και από διάφορα που ακούω από τη Δούρου και που έχω παρευρεθεί στην τελευταία συζήτηση που έγινε στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ, μπαίνουν καινούργιες ρήτρες, καινούργιες νόρμες, καινούργια πράγματα, τι σκοπεύει να κάνει με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων που έχει ψηφίσει εδώ η πλειοψηφία, που εμείς είχαμε κάποιες επιμέρους διαφωνίες για σταθμούς μεταφόρτωσης κλπ. Αλλά τέλος πάντων που βρισκόμαστε.
Και κυρίως θα έλεγα όχι γι’ αυτά που έχουν σχέση με τα μηχανήματα για να είμαι ακριβής, με αυτό που λέμε εκπαίδευση του πληθυσμού και αξιοποίηση των δυνατοτήτων απ’ τον ΕΣΔΑ, από το φορέα ανακύκλωσης κλπ και άλλα ζητήματα που άλλοι δήμοι τα έχουν κάνει.
Και που την προηγούμενη χρονιά αυτοί που ήταν πιο πρωτοπόροι, κερδίσανε και χρήματα και μειώσανε και τα ανταποδοτικά τους τέλη. Πχ ο Δήμος Αιγάλεω από το 1% που ήταν η ανακύκλωση το πήγε 8% και σημαίνει – έτσι παρακολούθησα στην απολογισμό – 170 χιλιάδες το χρόνο κερδίζει απ’ αυτό το πράγμα.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *