Δανειοληπτες:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Κέντρων - Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ – ΓΕΥΔ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑÏΔΑΡΙΟΥ!





Το 2017 μετά από απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε να αναπτυχθεί άμεσα ένα δίκτυο ευέλικτων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών με τις αρμοδιότητες ολοκληρωμένης πληροφόρησης των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ - ΓΕΥΔ), τα οποία παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές, οδηγίες και ενεργή υποστήριξη, σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και γενικότερα με τις πρόνοιες που περιλαμβάνει ο αναθεωρημένος Νόμος Κατσέλη καθώς και το νομικό πλαίσιο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων η του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών καθώς και οποιουδήποτε άλλου συνδυασμού δυνατοτήτων ανάλογα με την εξατομικευμένη περίπτωση του κάθε ενδιαφερόμενου .
Σε αυτό το πλαίσιο και για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αποφασίστηκε να λειτουργούν σε χώρους που θα παραχωρούνται από τους Δήμους ,συστέγαση μαζί με ΚΕΠ κτλ.
Έτσι ζητήθηκε και από τον Δήμο Χαϊδαρίου με το αριθ.πρωτ.124665/14-12-2017 έγγραφο της ΕΓΔΙΧ να παραχωρηθεί χώρος 50-60 m2 για να απασχοληθούν 5 σύμβουλοι της υπηρεσίας!!! Ο Δήμαρχος κ. Μ. Σελέκος όμως με το αριθ.πρωτ.2742/6-2-2018 έγγραφο απάντησε ρητά ότι δεν υπάρχει χώρος στο Δήμο Χαϊδαρίου! Οι ταλαιπωρημένοι δανειολήπτες λοιπόν της περιοχής μας θα έπρεπε να κλείνουν ραντεβού και να εξυπηρετούνται σε άλλες περιοχές που λειτουργούν ΓΕΥΔ-ΚΕΥΔ!
Ο δημότης του Χαϊδαρίου λοιπόν, κατά τη γνώμη της Δημοτικής Αρχής, δε μπορεί να εξυπηρετείται, χωρίς κόστος στην πόλη του! Το Δημαρχείο Χαϊδαρίου αποδεικνύεται μικρό για τη εξυπηρέτηση των δημοτών!
Είναι σαφές, ότι ήρθε η ώρα για έναν σύγχρονο δήμο, που θα καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών του!



Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος – Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *