Εκλογές Β.γυρος:ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ






28 Μαΐου 2019
ΔΗΛΩΣΗ του Θοδωρή Σπηλιόπουλου
(Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»)

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Επίσης, τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που έδωσαν την εκλογική μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια. 
Προσπαθήσαμε όλοι μαζί, με επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες θέσεις να μετατοπίσουμε τη συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της πόλης. Μιλήσαμε προγραμματικά και αναγκάσαμε και τους άλλους να τοποθετηθούν στα ζητήματα που πρώτοι εμείς θέσαμε. Κι αυτή είναι μια συζήτηση που θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, με κέρδος για την ίδια την πόλη μας.
Δώσαμε μια μάχη στο όνομα του ορθού και τεκμηριωμένου λόγου και δεν τα καταφέραμε. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές και απολύτως σεβαστό. 
Ως δημοτικός συνδυασμός στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών με το σύστημα της απλής αναλογικής, θα εργαστούμε με αίσθημα καθήκοντος και ευθύνης στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις Επιτροπές και στους Οργανισμούς του Δήμου και όπου χρειαστεί, γιατί ένας αυτοδιοικητικός συνδυασμός οφείλει να ανταποκρίνεται, όπου τον ορίζει η βούληση της κοινωνίας.
Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών και της δημοκρατίας στην πόλη.
Οι ψηφοφόροι του συνδυασμού, ενεργοί πολίτες της πόλης μας γνωρίζουν την ιστορία της πόλης και το όραμά μας για το μέλλον της. Έχουν κρίση, γνωρίζουν πρόσωπα, αλλά και προγράμματα που μπορούν ή δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Γνωρίζουν συνδυασμούς και ομάδες ανθρώπων, καθώς και την κατεύθυνση που θέλουν αυτοί να δώσουν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Χαϊδαρίου.
Με βάση τα παραπάνω τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ψηφοδελτίου μας, θα κληθούν να συμμετέχουν στις εκλογές και να κάνουν την επιλογή τους την επόμενη Κυριακή, ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά εκτιμώντας τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και ελπίζοντας παράλληλα. ότι η επιλογή τους θα είναι η ορθότερη για το μέλλον της πόλης μας.
Προτείνουμε λοιπόν οι πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και να «ψηφίσουν κατά συνείδηση» στο Δήμο Χαϊδαρίου.
Οι «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου» θα συνεχίσουν τη δράση τους, με περισσότερους δημοτικούς συμβούλους και με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, σε συνεργασία με άλλα ριζοσπαστικά τοπικά και περιφερειακά σχήματα, για βιώσιμες πόλεις και περιφέρειες.

Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *