Αντιπλημμυρικα: Ρενα Δούρου - Τα ψέματα τελείωσαν για την αντιπλημμυρική προστασία

Δήλωση της Ρένας Δούρου - Τα ψέματα τελείωσαν για την αντιπλημμυρική προστασία

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηρακλή Γκότση. Στη συνάντηση μετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος. Συζητήθηκαν η δεύτερη αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ Αττικής καθώς και το θέμα των έργων του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού.
Μετά το πέρας της συνάντησης, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δήλωσε σχετικά με το ζήτημα του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού: «Τα ψέματα τελείωσαν για την αντιπλημμυρική προστασία. Ήλθε η ώρα να πάψουν οι κάθε είδους δικαιολογίες αδράνειας και να ξεκινήσουν τα έργα. Έργα απαραίτητα για τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, τα οποία δεν μπορεί να είναι αντικείμενο ενόςblamegameπου αναζωπυρώνεται σε κάθε κακοκαιρία. Δεν μπορούν κάποιοι, σε μια απόπειρα να δικαιολογήσουν την επιλογή απραγίας τους, να επιχειρούν να αποσείσουν τις ευθύνες τους και να τις μεταφέρουν σε άλλους. Οι δύο βαθμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με την κεντρική εξουσία, έχουν την αρμοδιότητα και την ευθύνη απέναντι στους πολίτες να προχωρήσουν, με σοβαρότητα και σύστημα, στα αναγκαία, χρονίζοντα έργα υποδομής, έτσι ώστε η Αττική να μην πνίγεται σε κάθε νεροποντή. Τα αντιπλημμυρικά έργα είναι κρίσιμης σημασίας και δεν προσφέρονται για επιφανειακή αντιμετώπιση με όρους μικροπολιτικής. Η αξιοπιστία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κρίνεται από τα έργα αυτά».

ΠΗΓΗ: http://patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=17000:dilosi-tis-renas-doyrou-ta-psemata-teleiosan-gia-tin-antiplimmyriki-prostasia&catid=3:2008-09-06-21-42-59&Itemid=31

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *