ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ:Να ενισχυθει ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Ψηφίζουμε και έχω τρείς προτάσεις προς τον Αντιδήμαρχο. Νομίζω ότι, εγώ δηλαδή και στην Οικονομική Επιτροπή αν χρειαστεί και έρθει κάποια πρόταση, την προψηφίζω θα έλεγα. Το εξής. Νομίζω πρέπει να ενισχύσουμε το εμπορικό κέντρο του Δάσους με κάτι, με κάποια δραστηριότητα. Μπορεί να 'ναι δική τους, μπορεί να ενισχύσουμε δική τους δραστηριότητα, δεν ξέρω τι. Την Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, εκτός αν κάνω λάθος και δεν το διαβάζω καλά, κάτι που να συγκεντρώνει τον κόσμο, να το προαναγγείλουμε αυτό το πράγμα κάποιες μέρες και τη Φαβιέρου ολίγον. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι στη Φαβιέρου, γιατί έχει τρομερή κίνηση. Οτι και να κάνουμε, είναι επικίνδυνο εκεί.

Και να πάρω, λέω φωναχτά μια σκέψη μου, να κάνουμε μια στα πλαίσια της, με συγχωρείτε, δεν ξέρω πώς γίνεται τώρα, να κάνουμε μια συνάντηση με το Δήμο του Αιγάλεω, μήπως από κοινού κατ' εξαίρεσιν αυτό που θέλουμε να γίνει μόνιμο μαζί με τον ΟΑΣΑ, ή αν ο Δήμος του Αιγάλεω έχει συγκοινωνία, να συνδέσουμε το Αιγάλεω με το Χαϊδάρι αυτό το διάστημα των Χριστουγέννων, ώστε να ενισχυθεί η τοπική αγορά. Δηλαδή, άνθρωποι που έρχονται στο Αιγάλεω να 'ρθούν και στο Χαϊδάρι, ή οι Αιγαλιώτες που κάποτε ερχόντουσαν. Τώρα δεν υπάρχει δυνατότητα, λέω τώρα.

Δεν ήθελα να διακόψω προηγουμένως που κουβεντιάσαμε, κ.λπ. Να δούμε δηλαδή, ότι μπορούμε να κάνουμε για την αγορά κι ότι άλλο σκεφτούμε στην πορεία, να 'μαστε ευέλικτοι με αποφάσεις. Δεν ξέρω τώρα ας πούμε εδώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Ας πούμε π.χ, μπορούμε να νοικιάσουμε λεωφορείο για τις 25 μέρες; Λέω. Ας δούμε δηλαδή αυτό που λέμε ενίσχυση της αγοράς. Δεν θα 'λεγα για την Κοινοφελή Επιχείρηση, γιατί έχουμε ερωτήματα, να προσφερθεί. Οχι, εντάξει, τώρα αυτό είναι αμοιβαίο όπως καταλάβατε. Ετσι; Εντάξει. Λοιπόν, αυτά. Τα ψηφίζουμε λοιπόν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο κ. Δρούλιας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!