ΕΛΑΙΩΝΑς..πεταξε το κονδυλι 900000ευρω απο το πρασινο ταμειο


ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Εφόσον το ανοίγουμε το ζήτημα, ένα λεπτάκι. Καταρχήν, θέλω μπαίνει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού δίνεις μία απάντηση, δώσε, γιατί τώρα τα υπόλοιπα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, λέω δικό σου θέμα, κουβεντιάζουμε, κάποιοι ξέρουν και κάποιοι δεν ξέρουν. Αυτό είναι θέμα δικό σου για τον τρόπο που απαντάς δηλαδή και για μεθοδολογικούς λόγους. Εντάξει, ωραία.

Εγώ βάζω ένα ζήτημα τώρα, που μπορεί να μην είσαι έτοιμος να το απαντήσεις σαν Διοίκηση. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει πρόβλημα στις Διοικητικές Υπηρεσίες και θέλω μία απάντηση. Είμαι σαφής σε αυτό, γιατί εδώ μπήκαν πολιτικά ζητήματα. Εγώ λέω κατά τη γνώμη μου από την προχθεσινή συνάντηση, δεν το έκανα παρουσία των κατοίκων, γιατί ήθελα να επεξεργαστώ λίγο τα στοιχεία. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει πρόβλημα. Πότε το πρόβλημα με την αλληλογραφία; Αυτό θα μας το απαντήσετε εσείς, αν το 'χετε λύσει, γιατί εγώ προχθές δεν κατάλαβα.


Πότε τελικά ας πούμε ήρθε με διοικητικό τρόπο, ότι χάθηκε το περιβόητο τέτοιο, γιατί εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίναμε προϋπολογισμούς, κάναμε αναμορφώσεις. Είναι γνωστό ότι όταν κάτι χάνεται, εδώ γίνεται χαμός από τις Τεχνικές Υπηρεσίες, κ.λπ. Κατά τη γνώμη μου υπάρχει πρόβλημα στη Διοίκηση, όχι στην Πολιτική Διοίκηση. Υπάρχει πρόβλημα στις Υπηρεσίες. Το λέω έτσι πολύ ωμά. Αν τις αδικώ, υποχρέωσή σας εσείς που είστε Πολιτική Διοίκηση να τις καλύψετε. Αν έχω δίκιο, να μου πείτε τις ενέργειες. Το λέω με αφορμή και το προηγούμενο θέμα την προηγούμενη φορά, που πάλι με τον τρόπο διατύπωσης δημιουργούσε ψεύτικη εντύπωση


 
                            Παραθετουμε
παλιοτερη αναρτηση μας για τον ελαιωνα οπου σε ερωτησεις των κατοικων ειχαμε εκφρασει εντονη ανησυχια για το αν υπαρχει το κονδυλι και γιατι δεν εκταμιευεται ....
 
 
Την Τετάρτη 18-9-2013, η Δημοτική Κίνηση « Πολίτες σε Δράση- Οικολόγοι Πράσινοι, με τον επικεφαλής Θόδωρο Σπηλιόπουλο και τον Κώστα Φωτεινάκη δημοτικό σύμβουλο, βρέθηκαν στη γειτονιά της πλατείας Αιγίνης (Λακωνίας και Θερμοπυλών) στο Χαϊδάρι.




Συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα της γειτονιάς και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο, τι μπορεί να γίνει, πως οι ίδιοι μπορούν να συμμετέχουν σ αυτό.  
  • για την κατάσταση στην παιδική χαρά, για τα οικόπεδα επί της Πατρόκλου,  
  • για τα σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία.
  • για τις καθαρίστριες που δεν υπάρχουν πλέον στα σχολεία, για τον προαύλιο χώρο των σχολείων και την καθαριότητά τους από τον δήμο...
  • για την κατάργηση του ολοήμερου
  • για τα οικονομικά σκάνδαλα και τη διοίκηση του δήμου
  • για το που θα βρούμε τα λεφτά όταν αναλάβουμε
  • για την γενική πολιτική κατάσταση
Η Δημοτική Κίνηση, στην προσπάθειά της να γνωρίσει καλύτερα τα προβλήματα κάθε γειτονιάς, να συζητήσει και να ενεργοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους του δήμου μας, θα συνεχίσει αυτές και παρόμοιες δράσεις.



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *