ΜΑΓΑΖΙΑ ...ετσι χωρις σχεδιο ...


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στις 22, για να ξέρουν και οι ενδιαφερόμενοι, οι κάτοικοι όλοι, στις 22 θα γίνει το επόμενο Συμβούλιο, τώρα Δεκεμβρίου. Δεν ξέρω. Κύριε Σπηλιόπουλε.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν, θέλω να πω μια κουβέντα. Προσέξτε. Τώρα ερχόμαστε ν' αντιμετωπίσουμε ήδη στο επόμενο Συμβούλιο a la carte ένα θέμα. A la carte, τμηματικά. Εμείς έχουμε μία πολύ σκληρή θέση προεκλογικά, που ίσως την πληρώσαμε κιόλας. Είπαμε, Γεωργίου Παπανδρέου και Στρατάρχου Καραϊσκάκη κάνανε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η θέση μας διαπιστώνω ότι είναι ελλιπής.

Δηλαδή, όταν κάποιος θέλει να ανοίξει κατάστημα αφού εμείς έχουμε αυτή τη θέση, κάπου αλλού πρέπει να ανοίξει. Αυτό λοιπόν είναι ένα αποτέλεσμα διαβούλευσης. Λέω, δεν ξέρω αν θα 'μαστε έτοιμοι στις 22 του μήνα και θα πάρουμε μία θέση Υπέρ, Κατά, Λευκό, Υπέρ του συγκεκριμένου αιτήματος. Ομως εμείς σαν Δημοτικό Συμβούλιο, κάθε Παράταξη ξεχωριστά, μπαίνει ένα ζήτημα, που λέω δεν είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει να κουβεντιάσουμε ποια είναι η ανάπτυξη της πόλης. Δεν θέλουμε πουθενά; Θέλουμε σε συγκεκριμένες περιοχές να αλλάξει ο χαρακτήρας;

Το βάζω λοιπόν, ότι θα ήθελα, δεν ξέρω, ας συμφωνήσουμε όλοι, να κουβεντιάσουμε αυτό το θέμα είτε ξεχωριστά, είτε να πούμε όποτε θέλει η Δημοτική Αρχή, έχουμε μπροστά μας πέντε χρόνια, αλλά θα 'χουμε πολλά τέτοια ζητήματα. Νομίζω ότι κι εσάς σας ενδιαφέρει. Είναι δύσκολα θέματα και σε ανθρώπινο επίπεδο και σε οικονομικό επίπεδο, γιατί κάποιος ξεκίνησε, έκανε, έρανε. Αλλά νομίζω ότι πέρα από αυτό που είναι η μία πλευρά και πρέπει να ψηφίσουμε ονομαστικά ο καθένας και να πάρουμε θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα, εμείς την πόλη πώς την θέλουμε; Στο ζήτημα της ψυχαγωγίας, της ανάπτυξης, τούτο, κ.λπ., κ.λπ.

Δεν μακρηγορώ άλλο. Νομίζω ότι το Προεδρείο μαζί με το Δήμαρχο, δεν ξέρω, αν είμαστε έτοιμοι στις 22 του μήνα, θα θέλει μια άλλη εισήγηση. Εστω, εγώ θα ήθελα να ακούσω και από την Πλειοψηφία τις βασικές σκέψεις τώρα. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε έτοιμοι. Αυτά.

Ευχαριστώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!