Πρόγραμμα Χορτοφάγος στα σχολεία! Κάλιο αργά παρά ποτέ





Θυμίζουμε πως η Ανακύκλωση είναι μέρος του Προγράμματός μας

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες, σχετικά με την υλοποίηση του Προγράμματος "Χαρτοφάγος" στα σχολεία και σε άλλα κτίρια του Δήμου που θα επιλεγούν.
Στη σχετική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε την άποψη μας γιατί αποχωρίσαμε νωρίτερα όπως είχαμε προαναγγείλει, δεδομένης και της διαφωνίας μας με τον τρόπο που εξελισσόταν η "συζήτηση".

Θέλουμε να θυμίσουμε στους Χαϊδαριώτες πως ήταν και είναι μέρος του Προγράμματος των "Πολιτών σε Δράση", πως έχουμε κάνει εκδηλώσεις γι αυτό, πως το ψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο και πως πρωτοστατήσαμε στην διάδοση της ιδέας για τη χωριστή συλλογή του χαρτιού στα σχολεία, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή που το καταψήφισε και κατά συνέπεια δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες ότι σεβόμενοι τον θεσμό της απλής αναλογικής, είχαμε προαναγγείλει σε ανύποπτο χρόνο, πριν την έκβαση της εκλογικής μάχης, ότι οι Πολίτες σε δράση θα συμβάλλουν στις αναγκαίες συγκλήσεις με τις προτάσεις τους για την βελτίωση της καθημερινότητας του Χαιδαριώτη. Αυτό κάνουμε και στο συγκεκριμένο θέμα.

Σας καταθέτουμε δύο από τις σχετικές μας προτάσεις στο παρελθόν και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις μας και το σχετικό τμήμα από το πρόγραμμα μας .
Η επιτυχία τέτοιων δράσεων εξαρτάται από όλους μας .η Μείωση του Όγκου στην πηγή και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ είναι ένας " μαραθώνιος" που άργησε να αρχίσει, αλλά τώρα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι γιατί μας αφορά όλους.


Πολίτες σε δράση ΧΑΡΤΟΦΑΓΟΣ και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 3 Ιουλίου 2018 Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Ένα ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ τον χρόνο θα αγοράζαμε από την εξοικονόμηση χρημάτων ...αν μας είχατε ακούσει από την πρώτη χρονιά.




ΧΑΡΤΟΦΑΓΟΣ: Πρόταση για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη συμμετοχή του Δήμου μας στο πρόγραμμα του ΕΣΔΝΑ για ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία.



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *