Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ .Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου.

Ερώτηση για τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΌ ΕΛΕΓΧΟ από Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

.....Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Οκτωβρίου μετά από ερώτηση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» θέλησε να μάθει σε ποια φάση βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος από την άποψη των πορισμάτων και πότε θα γίνει κάποια ενημέρωση και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όλο το άρθρο στο Χαϊδάρι Σήμερα :
https://xaidarisimera.gr/sta-cheria-ntiniakoy-oi-fakeloi-toy-diacheiristikoy-elegchoy-ston-dimo/Στα χέρια Ντηνιακού οι φάκελοι του Διαχειριστικού Ελέγχου στον Δήμο


δημότισσα
Σε σύντομο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή θα είναι σε θέση να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την εξέλιξη του Διαχειριστικού Ελέγχου στον Δήμο μας, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό.
Οι σχετικοί φάκελοι με τα πορίσματα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης δόθηκαν από την προηγούμενη στη νέα δημοτική αρχή, στη διάρκεια παραλαβής – παράδοσης. Ο Βαγγέλης  στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Οκτωβρίου ανέφερε πως η εξέταση των φακέλων από την πλευρά του έχει ολοκληρωθεί και αυτή τη στιγμή μελετώνται από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους. «Σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη και θα ακολουθήσει ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής , Άλκηστις Βίτσα.

Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9ης Οκτωβρίου μετά από ερώτηση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου. Ο επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» θέλησε να μάθει σε ποια φάση βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος από την άποψη των πορισμάτων και πότε θα γίνει κάποια ενημέρωση και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μία περίπτωση, για την οποία έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες ο έλεγχος, βρίσκεται σε φάση προανάκρισης από την Δικαιοσύνη. Πρόκειται για την μη είσπραξη από τον Δήμο ενοικίων από το κατάστημα στον Προφήτη Ηλία, τον φάκελο της οποίας οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης απέστειλαν στον Εισαγγελέα. Ήδη από την περασμένη άνοιξη έχουν κληθεί στελέχη του Δήμου για ανωμοτί καταθέσεις. 
Γιώργος Παπαπαναγιώτου
Σχετικό δημοσίευμα και όλο το ιστορικό του Διαχειριστικού Ελέγχου: Ξεκίνησε ο Διαχειριστικός Έλεγχος στον Δήμο – Ποιες υποθέσεις αφοράΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *