ΣΤΥΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛ ΑΛΑΜΕΙΝ ...ωρα για... bypass


Ερώτηση του Θοδωρή Σπηλιόπουλου στη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου 2014, για το φρεάτιο στην Ελ Αλαμέϊν.

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: Λοιπόν, σιδηροκέφαλη η κ. Λυμπουσάκη και καλή αντοχή, γιατί όντως το Δημοτικό Συμβούλιο χρειάζεται τους πάντες και με τη δική τους οπτική στην ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν τους κατοίκους. Εχω μερικές ερωτήσεις. Λοιπόν, θα 'ρθώ μετά στο διαχειριστικό έλεγχο με ερωτήσεις υποβοήθησης.
    Καταρχήν, θέλω να πω ότι έχω ενημερώσει πριν από λίγο τον κ. Βαρυτιμιάδη. Θα 'ρθώ με μερικά πρακτικά θέματα και μετά θα πω. Στην περιοχή της Στυλίδος και Ελ Αλαμέιν, εκεί πέρα χρόνια υπάρχει ένα φρεάτιο, το οποίο ήμασταν παρόντες και στην περίοδο των πλημμυρών και γενικά όποτε βρέχει, το οποίο εκτινάσσεται, κ.λπ., κ.λπ. Για να μη μακρηγορώ, γιατί είχαμε και μία συζήτηση, αλλά το φέρνω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη γνώμη και των κατοίκων, αλλά και φίλων μου τεχνικών, εμπειροτεχνών, αλλά και μηχανικών, αυτό το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί.
    Επειδή καθένας μαθαίνει κι όταν δεν είναι το αντικείμενό του παρατηρώντας, με υποχρέωσαν να πάω και δυο και τρεις μέρες μετά τις πλημμύρες, για να μου αποδείξουν στην πράξη ότι δεν είναι απλά ένα στενό φρεάτιο, γιατί ένα στενό φρεάτιο κάποια στιγμή αδειάζει. Έτσι; Αλλά παραμένει πλημμυρισμένο. Άρα λοιπόν αυτό είναι ένα ζήτημα που νομίζω πρέπει να μπει στις προτεραιότητες, γιατί αφορά αυτούς τους κατοίκους και ρωτάω τον κ. Αντιδήμαρχο τι σκοπεύει να κάνει για μία οριστική λύση και για μια άμεση λύση χρειάζεται, να μην ξαναβρεθούμε τώρα ξανά πλημμύρες, κ.λπ., αλλά και μακροπρόθεσμη λύση. Ενα ζήτημα είναι αυτό.

(Δείτε παλαιότερη δημοσίευση για το θέμα: http://psdhaidari.blogspot.gr/2014/03/blog-post_18.html )

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!