Το σπιτι του γειτονα δεν ειναι χωματερη της γειτονιας ...ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΩΝ

Ερώτηση του Θ. Σπηλιόπουλου στη συνεδρίαση της 22ας Δεκεμβρίου 2014


Δεύτερον. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον κ. Χουδελούδη για μια εξυπηρέτηση θα λέγαμε κοινωνικού χαρακτήρα. Στην περιοχή Πλαταιών και Ηπείρου υπάρχει μία γραία θα λέγαμε, όχι θα λέγαμε, έτσι είναι, μία μεγάλη γυναίκα που ζει μόνη της, που εκεί πέρα όλη η γύρω περιοχή θεωρεί ότι οι κάδοι που είναι μπροστά, ότι είναι και σκουπιδότοπος. Αυτό έχει σχέση με την αναλγησία των κατοίκων.
    Πρέπει να σας πω ότι δίστασα να ζητήσω κάπως να πάρουμε μέτρα επείγοντος, που ανταποκρίθηκε αμέσως, πρέπει να το πω, διότι τυχαίνει αυτή η μεγάλη γυναίκα να είναι συγγενής της γυναίκας μου. Αλλά βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση, γιατί ο κόσμος όποιον βρει πιάνει απ' το αυτί, σε μια τυχαία συνάντηση, γιατί κάπου εκεί ανάμεσα στους δυο δρόμους του πρώην πεθερού μου ας πούμε γιατί είναι μακαρίτης και εκεί που μένω εγώ τώρα, είναι ένα σημείο που πηγαινοέρχομαι και σε μία συνάντηση που βρεθήκαμε εγώ και η γυναίκα μου, κ.λπ., βγήκε η γειτονιά, μας άρπαξε περίπου απ' τη μούρη και μας τακτοποίησε και έτσι λοιπόν απευθύνθηκα.
    Νομίζω λοιπόν ότι με αφορμή αυτό το θέμα, που τον ευχαριστώ, γιατί δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να την υπερασπίσει αυτή τη γυναίκα, νομίζω ότι ίσως θα πρέπει σε ορισμένα σημεία, γιατί γνωρίζουμε πού υπάρχει αυτό το πράγμα, είναι μερικά σημεία στο Χαϊδάρι που είναι αχούρι, ότι και να κάνει, κάθε μέρα να περνάει σκουπιδιάρα, να το πούμε έτσι, εκεί να στηθεί ο Αντιδήμαρχος, οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει ότι εκεί πέρα είναι ο σκουπιδότοπός τους.
    Λέω λοιπόν με αφορμή αυτό, κάνω μια γενικότερη πρόταση, σε αυτά τα μέρη ας πάμε λίγο επιθετικά. Ας στήσουμε κάποια κιόσκια, ας πούμε ταμπλό, να το πούμε έτσι, τι λέει ο κανονισμός και για τους κατοίκους και για τα μαγαζιά, κ.λπ. Κάνω μία πρόταση με αφορμή αυτό το θέμα. Προχωρώ.   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!