Δρομοκαϊτειο....οι ασθενείς σε ..."διαθεσιμότητα"...!!!


Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία του Δήμου Χαϊδαρίου


Τη  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαϊτειο», πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταλαμβάνοντας συμβολικά την πύλη του νοσοκομείου. Η συγκέντρωση αυτή είναι συνέχεια των κινητοποιήσεων των φορέων και των δύο Ψυχιατρικών Νοσοκομείων που εδρεύουν στο Δήμο μας και που αφορούν στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την υγεία.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν ασθενείς, συνοδούς και το κοινό που επισκεπτόταν το νοσοκομείο για τις αλλαγές που θα φέρουν οι περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση στην υγεία και ειδικότερα στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.  Μέτρα αποκλεισμού της μεγάλης πλειοψηφίας του πληθυσμού από το δικαίωμα στην εργασία, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, τη διατροφή, την αξιοπρεπή διαβίωση.

Μετά και τα «τελευταία νέα»  για ακόμα μεγαλύτερες περικοπές κονδυλίων για την υγεία,  τις μεταθέσεις – απολύσεις μεγάλου αριθμού εργαζομένων, την υφαρπαγή της σύνταξης των ασθενών (στήνονται ήδη οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ που θα αναλάβουν δράση)  δεν μένει άλλο από το να βγάλουν και τους ασθενείς σε …«διαθεσιμότητα».

Οι «Πολίτες σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι», συνεπείς στη δέσμευσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα συμβάλουν με κάθε τρόπο στους αγώνες των εργαζομένων για μια πραγματική ψυχιατρική μεταρρύθμιση, για το δικαίωμα του λαού στην υγεία, συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίηση ων εργαζομένων, με τον  επικεφαλής της παράταξης Θεόδωρο Σπηλιόπουλο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!