Δρομοκαϊτειο....οι ασθενείς σε ..."διαθεσιμότητα"...!!!


Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία του Δήμου Χαϊδαρίου


Τη  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαϊτειο», πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καταλαμβάνοντας συμβολικά την πύλη του νοσοκομείου. Η συγκέντρωση αυτή είναι συνέχεια των κινητοποιήσεων των φορέων και των δύο Ψυχιατρικών Νοσοκομείων που εδρεύουν στο Δήμο μας και που αφορούν στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για την υγεία.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν ασθενείς, συνοδούς και το κοινό που επισκεπτόταν το νοσοκομείο για τις αλλαγές που θα φέρουν οι περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση στην υγεία και ειδικότερα στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.  Μέτρα αποκλεισμού της μεγάλης πλειοψηφίας του πληθυσμού από το δικαίωμα στην εργασία, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική ασφάλιση, τη διατροφή, την αξιοπρεπή διαβίωση.

Μετά και τα «τελευταία νέα»  για ακόμα μεγαλύτερες περικοπές κονδυλίων για την υγεία,  τις μεταθέσεις – απολύσεις μεγάλου αριθμού εργαζομένων, την υφαρπαγή της σύνταξης των ασθενών (στήνονται ήδη οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ που θα αναλάβουν δράση)  δεν μένει άλλο από το να βγάλουν και τους ασθενείς σε …«διαθεσιμότητα».

Οι «Πολίτες σε Δράση-Οικολόγοι Πράσινοι», συνεπείς στη δέσμευσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα συμβάλουν με κάθε τρόπο στους αγώνες των εργαζομένων για μια πραγματική ψυχιατρική μεταρρύθμιση, για το δικαίωμα του λαού στην υγεία, συμμετείχαν και συμπαραστάθηκαν στην κινητοποίηση ων εργαζομένων, με τον  επικεφαλής της παράταξης Θεόδωρο Σπηλιόπουλο.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *