ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ


ΝΙΚΑΙΑ θέση Κοκκινιά, επί των οδών Γανοχώρων (..) και Μυλάσσων, διαμέρισμα 1ου ορόφου 95,29 τ.μ. με ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του όλου οικοπέδου 248,95/000 εξ αδιαιρέτου, σε οικόπεδο 148,89 τ.μ., σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 1594/2013 Α' επαναληπτική περίληψη από δήλωση επίσπευσης πλειστηριασμού, εκπλειστηριάζεται την Τετάρτη 13.11.2013 και ώρα 4 - 5 μ.μ. στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, ενώπιον της συμβολαιογράφου (…….). Τιμή εκκίνησης: 63.500€

….σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, «χαμηλόβαθμα στελέχη της τρόικας θεωρούν πως οι πλειστηριασμοί πρέπει να απελευθερωθούν προκειμένου οι δανειολήπτες που μπορούν να πληρώσουν αλλά και οι τράπεζες να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις». 
Προς διευκόλυνσή μας δηλαδή.
Η κυβέρνηση,  επικαλούμενη παλιότερες δεσμεύσεις – όχι τώρα δεν θα παρθούν άλλα μέτρα-ρίχνει και τις τελευταίες μάσκες υποκρισίας και ανικανότητας.
Απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Με 1.500.000 ανέργους, με άλλους τόσους επισφαλώς εργαζόμενους, με επικείμενες 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, με υψηλές τιμές στα αγαθά πρώτης ανάγκης, με μισθούς και συντάξεις πείνας, με μόνιμα εξοντωτικά χαράτσια, με εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους επαγγελματίες που απειλούνται με κατάσχεση για οφειλές στα ταμεία τους, με ένα λαό στην ασφυξία, οι ρυθμίσεις μας εμπόδιζαν μέχρι τώρα να πληρώσουμε τα δάνεια.
Εξάλλου, αντίθετοι στην άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών είναι οι Έλληνες τραπεζίτες. Αν η κυβέρνηση άρει το καθεστώς προστασίας για την πρώτη κατοικία, τότε θα έχει ανοίξει «τον ασκό του Αιόλου» και οι συνέπειες αυτής της πράξης δεν μπορούν να υπολογισθούν. Οι τραπεζίτες υποστηρίζουν πως η αγορά θα καταρρεύσει και μάλιστα σημειώνουν χαρακτηριστικά: τα σπίτια στους πλειστηριασμούς θα τα κτυπήσουν τα λεγόμενα «κοράκια». Και παίρνοντας τα μέτρα τους προσανατολίζονται να πουλήσουν τα «κόκκινα» δάνεια σε ξένους θεσμικούς επενδυτές (funds, distress funds) ανάλογα φυσικά με το προσφερόμενο τίμημα.

Εμείς οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ επανερχόμαστε και λέμε : ΟΧΙ στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών. Δεν θα επιτρέψουμε να εκπλειστηριαστεί καμία κατοικία συμπολίτη μας που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οφειλές του προς τους επίσημους τοκογλύφους. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις κοινωνικά κινήματα που θα αναπτυχθούν μαζικά απέναντι στην κρατική αναλγησία που εξυπηρετεί για άλλη μια φορά τα συμφέροντα των τραπεζών και των διάφορων κερδοσκοπικών funds, κινήματα που θα αγωνιστούν με κεντρικό αίτημα ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ενάντια στη ληστρική επίθεση που ετοιμάζεται από τους εντολοδόχους της τρόϊκα και των τραπεζιτών. 

Καλούμε για άλλη μια φορά το Δημοτικό Συμβούλιο να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες της κοινωνίας και να αναλάβει το ρόλο που επιτάσσουν οι πολιτικές και οικονομικές συνθήκες παίρνοντας πρωτοβουλίες σ αυτή την κατεύθυνση, υιοθετώντας προτάσεις  που είχαμε καταθέσει στο παρελθόν και σε ανύποπτο χρόνο στο δημοτικό συμβούλιο, όπως για παράδειγμα,  την δημιουργία ομάδα νομικής στήριξης των υπερχρεωμένων συμπολιτών μας με την συμμετοχή και νομικών που κατοικούν στο Χαϊδάρι και επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά στη παροχή νομικών συμβουλών.
Καλούμε όλους  τους πολίτες να αντιδράσουν με σκοπό: να προστατεύσουν το δικαίωμά τους σε αξιοπρεπή κατοικία από τον ασφυκτικό δανεισμό, τη ληστρική φορολογία και τους πλειστηριασμούς ενάντια στη μνημονιακή - νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ


Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι
Θεόδωρος Σπηλιόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *