ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ...ανακηρυξη ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ σε υποψηφιο Δημαρχο



Εν μέσω καταρρακτώδους βροχής και ακραίων καιρικών φαινομένων , τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, η Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε Δράση- Οικολόγοι Πράσινοι», σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην αίθουσα του Δημαρχείου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους και ανακήρυξαν το νέο υποψήφιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου καθώς προσωπικότητες και εκπρόσωποι μαζικών φορέων του δήμου μας όπως από τους συλλόγους Δασκάλων, Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, Πυργουσών Χίου, Ηπειρωτών , Μακεδόνων. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Χαρά Καφαντάρη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι Γιάννης Τσιρώνης συντονιστικής του κόμματος "Οικολόγοι Πράσινοι" και Δημήτρης Βίτσας γραμματέας συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, και οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Η Δημοτική κίνηση «Πολίτες σε δράση-Οικολόγοι Πράσινοι» δεν είναι μια νέα κίνηση. Η δράση και οι παρεμβάσεις της συνεχίζουν την μεγάλη παράδοση της αριστεράς στο δήμο μας , με συνεχή παρουσία στα τεκταινόμενα της πόλης και του δημοτικού συμβουλίου, με θέσεις και προτάσεις τέτοιες που δείχνουν τη διαφορετική αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δρομολογήθηκαν έγκαιρα διαδικασίες επικαιροποίησης της πολιτικής Διακήρυξης και του κανονισμού λειτουργίας της κίνησης που ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο με μεγάλη συμμετοχή μελών. Παράλληλα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες αναδείχτηκε ο νέος επικεφαλής.

Το τελευταίο διάστημα έχει καλλιεργηθεί ένα παραγωγικό κλίμα επεξεργασίας και παραγωγής θέσεων και παρεμβάσεων τόσο στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου όσο και στα γενικότερα θέματα που προέκυψαν στους μαζικούς φορείς της πόλης.

Για το επόμενο διάστημα μέχρι τις δημοτικές εκλογές καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού να συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις, με φαντασία, εφευρετικότητα και αριστερές, ριζοσπαστικές και οικολογικές θέσεις να αντιπαρατεθούν στις μνημονιακές δημοτικές παρατάξεις, στο νέο «φρούτο» της εποχής, τους αυτοαποκαλούμενους ανεξάρτητους, που θα σώσουν την πόλη εφαρμόζοντας, την καταστροφική για τη χώρα, κυβερνητική πολιτική.


Η δημοτική κίνηση «Π. σ.Δ-Ο.Π» ανήκει στον αριστερό, ριζοσπαστικό, οικολογικό χώρο, που με μέσο τη δημοκρατία και τη διαφάνεια, δίνουν καθημερινά τη μάχη μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες. Για το δικαίωμα στη δουλειά, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στη ζωή στην αξιοπρέπεια. Σε μια πόλη λειτουργική, ομορφότερη, ζωντανή.
Και ο Μανώλης Σωτηρόπουλος, γραμματέας της κίνησης τόνισε :

«Σε αυτή λοιπόν τη μάχη που έχουμε μπροστά μας, αποφασίσαμε να βάλουμε να ηγηθεί σαν υποψήφιος Δήμαρχος, ένας άνθρωπος που έχει τις ικανότητες,

έχει τις δυνάμεις έχει τα κότσια και πάνω απ όλα, έχει τη διάθεση να αγωνισθεί, όπως οι σημερινές συνθήκες απαιτούν:   τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. 

Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος είναι γνωστός σε μας. 

Είναι από τους πιο δραστήριους ανθρώπους του χώρου μας στο Χαϊδάρι.

Γεννήθηκε το 1958 και μένει στο Χαϊδάρι από το 1963. 
Είναι οδοντίατρος και διατηρεί οδοντιατρείο εδώ και  τριάντα χρόνια στο κέντρο Χαϊδαρίου. Από νωρίς ασχολήθηκε με το μαθητικό συνδικαλισμό, και στη συνέχεια σαν φοιτητής στη Θεσ/νίκη, δραστηριοποιήθηκε σαν μέλος του Δ.Σ. της οδοντιατρικής σχολής. Σαν επαγγελματίας οδοντίατρος, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του πανελλαδικού συνεταιρισμού ΣΥΝΟΑ, από 2006-2008. Από νωρίς εντάχθηκε στην Αριστερά σαν μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ και ήταν στο γραφείο σπουδάζουσας Θες/νίκης και στην επιτροπή πόλης Αθήνας του ΚΚΕ.Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συνασπισμού στο Χαϊδάρι και είναι μέλος της γραμματείας Δυτ. Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα τα χρόνια της ύπαρξης της δημοτικής μας κίνησης συμμετέχει δραστήρια, είτε σαν μέλος της, είτε σαν μέλος της γραμματείας της. Πάντα δε συμμετέχει και σαν υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος.  
 


Θεωρούμε ότι η συμβολή του Θοδωρή στα δημοτικά πράγματα είναι καθοριστική τον τελευταίο χρόνο. Με την δικιά του πλούσια δραστηριότητα, καταφέραμε σαν δημοτική παράταξη να αναπτύξουμε σχέσεις, επαφές και δεσμούς με τους αγώνες των εργαζομένων στην περιοχή μας, όπως  στην Υγεία ,στην Παιδεία  και στους εργαζομένους του δήμου μας, κάτι που μας έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Με την σωστή προετοιμασία που κάνει στα θέματα του δήμου, αφήνει το στίγμα του στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι όλα αυτά τα θετικά στοιχεία που συσσωρεύονται στο πρόσωπό του, τον καθιστούν άξιο της εμπιστοσύνης  που του δείχνουμε να ηγηθεί σαν υποψήφιος Δήμαρχος  των Πολιτών σε δράση-Οικολόγων Πρασίνων.

Η συνεχής ενασχόλησή του με τα κοινά-η δημοκρατική του παιδεία-η ευαισθησία του για τον αγωνιζόμενο συμπολίτη μας και για τον κόσμο που υποφέρει από τις δραματικές συνέπειες των μνημονίων, η βαθειά του γνώση για την κατάσταση που ζούμε σήμερα στο Χαϊδάρι και παράλληλα οι ικανότητές του, μας δίνουν τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε ότι κάτι πολύ καλλίτερο μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο μας

Με αυτό το όραμα και με την συμμετοχή των συμπολιτών μας στην αγωνιστική μας πορεία, για αριστερό Δήμο στο Χαϊδάρι, πιστεύουμε ότι  έχουμε όλα τα προσόντα να τα καταφέρουμε!

Γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος μας!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *