Ανακοίνωση υποψηφιότητας δημάρχου στην εφημερίδα «Η Αυγή»

Με σύνθημα "Θέλουμε και μπορούμε τώρα", οι Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι ανακηρύσσουν μεθαύριο Δευτέρα ως υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο. Η ανακήρυξη θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.
"Θέλουμε και μπορούμε να ζούμε σε ένα Χαϊδάρι με αισθητική, φιλικό στον πολίτη, με σεβασμό στο περιβάλλον, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Θέλουμε και μπορούμε να αποτρέψουμε το κλείσιμο νοσοκομείων και σχολικών μονάδων και την υποβάθμιση της υγείας και της παιδείας. Θα αγωνιστούμε για την εξασφάλιση νέων θέσεων εργασίας, για τη δημιουργία νέων κοινωνικών δομών ενάντια στη φτώχεια, για την τοπική ανάπτυξη, για την ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αντίδοτο στον φασισμό" τονίζει η δημοτική κίνηση που στηρίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους Πράσινους.
Οι Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι καταγγέλλουν την απερχόμενη διοίκηση Μαραβέλια για "αδιαφάνεια, κακοδιοίκηση, ρουσφετολογία, έλλειψη ιδεών, προγράμματος, αυτοδιοικητικού οράματος και παράδοση των δημοτικών δομών, όπως ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις". Καλούν έτσι τους Χαϊδαριώτες "να διεκδικήσουμε μαζί έναν δήμο που η φωνή τους θα ακούγεται, που θα εξασφαλίζεται η συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων, που θα ενισχύονται και θα αξιοποιούνται η λαϊκή συλλογική πρωτοβουλία και τα κινήματα, που η διαφάνεια θα είναι παντού".

Πηγή: Εφημερίδα "Η Αυγή" (για το άρθρο εδώ)

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Δράσεις ενημέρωσης για τη διαχείριση απορριμμάτων στην πηγή και τα οφέλη για την τοπική κοινωνία οργανώνουν οι Πολίτες σε Δράση στην πόλη μας.

Η ΜΟΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πρόταση για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τη συμμετοχή του Δήμου μας στο πρόγραμμα του ΕΣΔΝΑ για ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία

Συγκοινωνία:Θοδωρης Σπηλιόπουλος:Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας προς Σπίρτζη και αρμόδιους φορείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΌΠΟΥΛΟΣ:Αναγκαια λήψη μέτρων από τους δήμους ενάντια στις κατασχέσεις και για την προστασία πρώτης κατοικιας