Εκτιμήσεις για το πρώτο 4 μηνο ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

  1. Οι πολίτες του Χαϊδαρίου έδωσαν σε κάθε συνδυασμό το ποσοστό και τους δημοτικούς συμβούλους που θεώρησαν πως τους αντιπροσωπεύουν. Οι "Πολίτες σε Δράση" έχουμε στο δημοτικό συμβούλιο 3 συμβούλους.
  2. Το αποτέλεσμα δεν δίνει απόλυτη πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων στην Παράταξη του Ντηνιακού.
  3. Η προσπάθεια επίτευξης συγκλίσεων και η δημιουργία συναινέσεων είναι απαραίτητες, για να διακυβερνηθεί ο δήμος τα επόμενα 4 χρόνια.
  4. Η Παράταξη του δήμαρχου ακόμη και σήμερα δεν το έχει καταλάβει αυτό, προσπαθεί να διοικήσει το δήμο με την υπεροψία του νικητή και τον αέρα του ποσοστού που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο. Εξ αυτού και οι επανειλημμένες ήττες της Παράταξης του σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, όπου βρήκε σύσσωμη την αντιπολίτευση απέναντι του.
  5. Εμείς, πιστοί στο Πρόγραμμα μας και συνεπείς εκφραστές του νέου πνεύματος και των αλλαγών που φέρνει στη διοίκηση των δήμων η απλή αναλογική, πρωτοστατούμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της επίτευξης (όπου αυτό είναι εφικτό) συγκλίσεων μεταξύ της διοίκησης του δήμου και των υπόλοιπων δημοτικών Παρατάξεων. Οι συγκλίσεις αυτές και ο κοινός βηματισμός σε επιμέρους σημεία των Προγραμμάτων όλων των δημοτικών Παρατάξεων είναι και επιθυμητές και επιβεβλημένες, γιατί κάτι τέτοιο ζητά πρωτίστως η τοπική κοινωνία.
  6. Σε ό, τι αφορά τους "Πολίτες σε Δράση" , εμείς υλοποιούμε την προεκλογική μας δέσμευση, πως θα υπηρετήσουμε την ιδέα της απλής αναλογικής, από όποια θέση και να μας τοποθετήσουν οι χαϊδαριώτες με την ψήφο τους. 
  7. Γι αυτό, όπου διαπιστώνουμε δυνατότητες για συγκλίσεις και συναινέσεις με άλλες δημοτικές δυνάμεις και, βεβαίως, με τη σημερινή διοίκηση του δήμου, τις αντιμετωπίζουμε με θετική προοπτική και δεν αφήνουμε μικροκομματικές σκοπιμότητες και μικροπαραταξιακές λογικές να τις τορπιλίσουν.
  8. Όπου θεωρούμε πως οι θέσεις και οι πρακτικές της σημερινής διοίκησης του δήμου κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση από τις δικές μας, όπως αυτές είναι αποτυπωμένες στο Πρόγραμα μας, τις καταψηφίζουμε και τις καταπολεμάμε.
  9. Αυτή είναι η στάση μας ως Παράταξη, αυτά υποσχεθήκαμε στους δημότες της πόλης μας προεκλογικά, αυτά υλοποιούμε, τόσο με την παρουσία μας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των Επιτροπών του Δήμου, όσο και με την καθημερινή μας δράση μέσα στην κοινωνία.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *