Εικαστικός Γεωργία Λαλε: Θοδωρης Σπηλιοπουλος :Να αξιοποιηθεί η συνεχιζόμενη διεθνής παρέμβαση της για το "Προσφυγικό" από τον Δήμο Χαιδαριου





Κος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:
Θα μιλήσω λίγο για τη Γεωργία Λαλέ. Ερώτηση – τοποθέτηση. Λέω το εξής, ότι διάβασα ότι η εικαστικός Γεωργία Λαλέ συνεχίζοντας μια δραστηριότητα που έχει σχέση με τους πρόσφυγες και αυτή είναι η ερώτηση που θα κάνω Δήμαρχε, έκανε μια παρέμβαση στην αίθουσα, στην μνήμη των προσφύγων προγόνων.
Αυτό είναι σα συνέχεια και μιας προηγούμενης παρέμβασης που έχει κάνει πριν από ένα χρόνο, που έχει να κάνει σε σχέση πάλι με το προσφυγικό αν θυμόμαστε, με μια αντίστοιχη εικαστική παρέμβαση. Επικοινώνησα με το Χάρη να μάθω κάποια πράγματα κλπ.
Νομίζω ότι ετοιμάζεται για μια διεθνή καριέρα. Θα φύγει απ’ ότι κατάλαβα απ’ το Χάρη, θα φύγει από την Ελλάδα, θα μετακομίσει στην Αμερική, αν κατάλαβα καλά. Νομίζω ότι στο διάστημα πριν φύγει, επειδή το προσφυγικό είναι ένα θέμα στο οποίο ο δήμος ο δικός μας έχει να επιδείξει περγαμηνές και το θέμα αυτό νομίζω ότι μας συγκινεί, είναι ερώτηση προς το Δήμαρχο, αν σκοπεύει, σκόπευα να πάρω μια πρωτοβουλία αλλά θα φαινόταν πολύ μικροκομματικού τύπου παρέμβαση με έναν άνθρωπο που έτσι κι αλλιώς με αυτό που κάνει νομίζω συγκλονίζει όχι μόνο το πανελλήνιο, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ρωτάω το Δήμαρχο αν σκοπεύει να κάνει κάτι, να αξιοποιήσει και την τελευταία και τη γενικότερή της παρέμβαση σε σχέση με το προσφυγικό ζήτημα. Αυτό είναι το ένα ερώτημα.




Δημαρχος

Και για τη Γεωργία Λαλέ και εγώ διαβάζω, είναι πραγματικά μία καλλιτέχνης, έχει τελειώσει η κοπέλα την Καλών Τεχνών. Έχει πολύ σημαντικές δράσεις. Παρακολουθώ και εγώ δηλαδή απ’ τον Τύπο, απ’ το internet τις δραστηριότητες. Αλλά πιστεύω ότι αν ήθελε να έχει κάποια συνεργασία με το δήμο ή να κάνουμε μια προβολή ή να κάνουμε οποιαδήποτε δράση, θα μπορούσε να απευθυνθεί, να συζητήσουμε και να δούμε τι δράση μπορούμε να κάνουμε.
Μέσω ερώτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο νομίζω ότι δε λύνονται αυτά τα θέματα. Αν θέλει μπορεί να έρθει στο δήμο, ανοιχτός είναι ο δήμος όποτε θέλει μπορεί να έρθει και να δούμε οποιαδήποτε δράση μπορεί να γίνει.
Πάντως η δράση που έγινε στη Μικράς Ασίας, έγινε για τους Μικρασιάτες πρόσφυγες, τους Έλληνες Μικρασιάτες πρόσφυγες. Αυτή ήταν η έννοια εκείνης της παρέμβασης. 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *