ΧΑΙΔΑΡΙ -ΕΛΕΥΣΙΝΑ 2021:ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΣΔ

Η τοποθέτηση του Θοδ. Σπηλιόπουλου έγινε με αφορμή του 2ημερου Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Αττικής, όπου μαζί του παρακολούθησε αντιπροσωπεία των Πσδ. 

https://left.gr/news/stis-16-kai-17-dekemvrioy-perifereiako-synedrio-d-attikis-programma. 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ανάμεσα σε ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ και ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ. Θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου στη ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ γιατί ο διαχωρισμός Δυτική Αθήνα - Δυτική Αττική είναι διοικητικός αλλά το Χαϊδάρι φυσικό σύνολο των δύο υποπεριφερειών μπορεί και πρέπει να γίνει από τόπος υποδοχής των κοινών προβλημάτων, σωρευτική σε τόπο αξιοποίησης των φυσικών ιστορικών πολιτιστικών αλλά και βιομηχανικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει.


Οι Πολίτες σε δράση με την ολοκληρωμένη πρόταση τους για την ανάπτυξη στο Χαϊδάρι, διεκδικούν το μερίδιο που έχουν ανάγκη και τους "ανήκει"από την ανασυγκρότηση της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Σκαραμαγκά έως τουριστικό προϊόν που "δικαιούται" η πόλη. 

Προϋπόθεση για αυτό είναι, η αποδοχή από τον δήμο της ολοκληρωμένης πρότασης των Πολιτών σε δράση Χαϊδαρίου για την ανάπτυξη, για την οποία εργάστηκε και παρουσιάσαμε σε 20μερο εκδηλώσεων τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η πρόταση μας κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και από τον Οκτώβριο 2017 και έκτοτε υπάρχει άρνηση της δημοτικής αρχής να την κουβεντιάσει.

Μια πρόταση τεκμηριωμένη και οικονομοτεχνικά και για την οποία έχει εκφραστεί πολιτική βούληση να υιοθετηθεί και από την Περιφέρεια και από την κυβέρνηση. Στον τριετή απολογισμό και σχεδιασμό της Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Σπύρος Τζόκας στην ουσία υιοθέτησε τον βασικό πυρήνα της πρότασής μας, πράγμα που έκανε δημόσια και στην εκδήλωση - παρουσίαση της πρότασης μας στον Σκαραμαγκά. 

Βλέπε σχετικά link .


Για την άρνηση της συζήτησης ,τοποθέτηση - ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο:



Η πρόταση αυτή καθεαυτή:

Το δελτίο τύπου για την κεντρική εκδήλωση - παρουσίαση στην παραλία Σκαραμαγκά 23/9/2017 (από τις 10 που έγιναν σε διάφορες περιοχές και πλατείες)
Δείτε το βίντεο "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ 23/9/2017" στο YouTube

Και η Θαλασσινή βαρκάδα Ελευσίνα - Σκαραμαγκά παρέμβαση και σύνδεση του παραθαλάσσιου Χαϊδαρίου με τις διεκδικήσεις για συνολική αναβάθμιση του θαλάσσιου κόλπου της Ελευσίνας 

Η υιοθέτηση παράλληλα της πρότασης μας για μια γρήγορη γραμμή συγκοινωνίας ανάμεσα στα ΜΕΤΡΟ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ, που να περνάει από ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ θα ξεθάψει το ΧΑΙΔΑΡΙ από τα αζήτητα της συγκοινωνιακής αναζήτησης για Τουριστικό προορισμό με την αναγκαία συνέργεια μιας δημοτικής συγκοινωνίας που να κουμπώνει πάνω σε αυτή την γραμμή.
Θοδωρής Σπηλιόπουλος
Επικεφαλής
Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *