ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 2018 ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ¨ οι ΠσΔ ΓΙΑ 4η χρονια τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΤΕΛ...

ΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της προφορικής τοποθέτησης

Το 2014 όταν καταψηφίσαμε  για πρώτη φορά ο 1και 69  ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για τα ανταποδοτικά τέλη λέγαμε και είχα μια επιφύλαξη μήπως ήμασταν λίγο υπερβολικοί οι Πολίτες σε δράση στη κριτική μας απέναντι στη δημοτική αρχή που μόλις είχε αναλάβει 
από τότε βέβαια έχουμε κάνει τουλάχιστον 27 δημοσιευσεις  στο τύπο και  επιπλέον ερωτήσεις  στο δημοτικό συμβούλιο για αυτό το θέμα .
Από τότε κουβεντιάσαμε πάρα πολλές φορές το εναλλακτικό μας σχέδιο  που πρέπει να υπάρχει για τα σκουπίδια .
Και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με τον ιμπεριαλισμό ούτε με τη γενικότερη Πολιτική κατάσταση ούτε με τη γενικότερη Πολιτική κατάσταση .
Όταν πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή που κάνει ο.χ ο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ  όλοι τότε χειροκροταμε και τις καλές προσπάθειες που κάνει η χώρα μας.
  Όταν όμως η συζήτηση Φτάνει στο Διά ταύτα τότε ο καθένας κρίνεται για το τι έχει κάνει στο χρονικό διάστημα που έχει περάσει.
Θα φέρω ένα παράδειγμα.
Λοιπόν Εμείς σαν πολίτες σε δράση συμβάλαμε στην αρχή στον εθελοντικό καθαρισμό παρότι αυτό ήταν έξω από τη λογική μας για τον εξής λόγο θεωρούσαμε ότι μας δινόταν η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο και να εξηγήσουξηγήσου να εξηγήσουξηγήσουμε την εναλλακτική μας πρόταση.
Λοιπόν αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα επικοιτα επικοινωνίας ότι μας ο δήμος ώστε να εκπαιδευτεί ο κόσμος στην άλλη αντίληψη που είναι απαραίτητη για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων στην πηγή. και την ανακύκλωση .
Το κύριο ζήτημα που έχουμε να λύσουμε στην Ελλάδα και την Αθήνα και ειδικά στη Δυτική Αθήνα είναι να μειωθεί ο όγκος των σκουπιδιων 

‌Ότι όλοι Είμαστε ευαίσθητοι καθώς έχουμε το χώρο της ΦΥΛΗΣ.
 από πάνω από ψηλά που μας κοιτάει και ρωτάει αν θα γίνει κάτι.. αυτό μου συμβαίνει ότι χρειάζονται συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές συγκεκριμένο ιδεολογικό πολιτικό και πολιτισμικό χαρακτήρα να κάνω σχέση με το μηχανισμό του δήμου με τις υπηρεσίες του δήμου με τους ανθρώπους και τους φορείς που είναι στο δήμο  με τα σχολεια που ειναι στο δημο .

Και σε αυτή την κατεύθυνση  ο δήμος δεν έχει κάνει τίποτα 
ΜΗΔΈΝ ΑΠΌ ΜΗΔΈΝ ΜΗΔΈΝ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΔΈΝ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΓΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ

Θα έλεγα χαρακτηριστικά ότι ο τρόπος που απαντάει είναι ότι η Δούρου πετάει την μπάλα στην εξέδρα 
Καταρχήν φτιάχτηκε ένα τοπικό σχέδιο για να εξυπηρετήσει τη νομιμότητα της κατάστασης
 στην ουσία όμως δεν περπάτησε τίποτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
ΚΑΝΈΝΑΣ ΚΑΝΈΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ
Και δεν υπάρχει ούτε μία ενέργεια αυτού του χαρακτήρα που περιέγραψε
Υπάρχουν λύσεις
Υπάρχει δυνατότητα να απευθυνθούμε στον ΕΔΣΝΑ και αφού αναλάβουμε συγκεκριμένη δέσμευση να δοθούν κάτι ανακύκλωσης καφέ κάδοι και απορριμματοφόρα..
Έχω μιλήσει επανειλημμένα 
Εμείς Λοιπόν για αυτό το θέμα κάναμε και εκδήλωση το Μάιο του 2015 με την Αφροδίτη Μπίζα..
Έχουμε αρθρογραφήσει για αυτό το ζήτημα πάρα πολλές φορές σχεδόν κάθε τρεις και τέσσερις μήνες επανερχόμαστε σε αυτό το ζήτημα με ερωτήσεις και τοποθετήσεις η αρθρογραφία
Και ο φωτεινάκης τα χει πει αυτά παλιότερα όταν ήταν δαν ήταν δτερα όταν ήταν δαν ήταν δτερα όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος και όλο το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα κάναμε αντίστοιχες εκδηλώσεις με στόχο να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία και τον Δήμο.
Έχω κάνει αυτοκριτική για αυτό το ζήτημα δημόσια Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω την πλειοψηφία να σκεφτεί αλλιώς

Δυστυχώς δεν κατάφερα να μετακινήσει την πλειοψηφία από τους αμετακίνητος τοίχους της ιδεολογικής άποψης που λέει ότι αυτό το θέμα είναι ζήτημα κεντρικό του Κράτους.
Που εμποδίζει την πλειοψηφία στο να παραγγείλω Όχι η προσωπική ικανότητα η σωπική ικανότητα η διάθεση
Αυτό εξάλλου είναι που τη χαρακτηρίζει συνολικά για όλα τα ζητήματα και την εμποδίζει να παράγει το οποιοδήποτε έργο..
Για αυτό και άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση με διαφορετική πολιτική αντίληψη είτε από την αριστερά μέχρι τη δεξιά από την αριστερά μέχρι τη δεξιά μπορούν να παράγουν ή να μην παράγουν έργο ανάλογα με το πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι για ένα θέμα όπως αυτό.
Εμείς λοιπόν και Εννοώ το Δήμο την πλειοψηφί την πλειοψηφία Ανήκουμε ανήκει στην κατηγορία αυτόν που δεν είναι ευαίσθητοι για αυτό το ζήτημα εξαιτίας της ιδεολογικής τους και πολιτικής αντίληψης στις διακηρύξεις αυτές τις συνθήκες τα κυρίαρχα ζητήματα είναι να πέσει η κυβέρνηση να πέσει ο ιμπεριαλισμός
Έτσι λοιπόν αδιαφορούν η πλειοψηφία για το ένα και 69 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο που είναι η βάσβάσίναι η βάση όλων των υπολογισμών για όλες τις κατηγορίες Και ενώ λοιπόν γιατί τους όλους τους τόνους ότι ενδιαφέρονται για τους εργαζόμενους για το κοινωνικό εισόδημα και άλλα τέτοια στην πράξη λοιπόν τι γίνεται Πρέπει να πούμε ότι με βάση αυτό το υψηλό το υψηλότερο δεν υπάρχει άλλο στην Αττική πόσο υπολογισμού ανά τετραγωνικό μέτρο υπολογίζονται και το τι θα πληρώσουν τα μαγαζιά στο Χαϊδάρι 
στην πράξη διαπιστώνει κανείς ότι ενώ στα λόγια λέμε ότι η αγορά στο Χαϊδάρι είναι γονατισμενη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *