"ΠσΔ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-2016)

 Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει ολόκληρο το βίντεο με τις ερωτήσεις του Θοδωρή Σπηλιόπουλου: 

https://www.youtube.com/watch?v=oH_o5O_ydpU

Στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (Σεπτέμβρης-2016),ο επικεφαλής των "Πολιτών σε δράση Χαϊδαρίου", Θοδωρής Σπηλιόπουλος έθεσε τα παρακάτω  ερωτήματα :

  1. Για το ΜΠΛΟΚ 15: Με δεδομένη την ανακαίνιση των κτιρίων του ΜΠΛΟΚ 15, αν σκεφτόμαστε σαν Δήμος-Δημοτικό Συμβούλιο να ανοίξουμε μια οργανωμένη συζήτηση για την αξιοποίηση του.                      
  2.  Για το Παλιό Δημαρχείο: Είναι γνωστό ότι έχει αλλάξει το νομικό καθεστώς παραχώρησης, και θα πρέπει ο Δήμος να κάνει τις απαραίτητες επαφές με τους αρμόδιους φορείς, για να προχωρήσει γρήγορα η ανακαίνηση.                                                                   
  3.  Σύνδεση Μετρό με Αττικό μέσω minibus:   Υπήρξε επαφή του Θ. Σπηλιόπουλου με τον πρόεδρο του ΟΟΣΑ, αναφορικά με το πρόβλημα αυτό. Αν έχει λάβει ο Δήμος την απάντηση του ΟΟΣΑ, σε αυτό το σημαντικό θέμα που θα λύσει το πρόβλημα της διασύνδεσης και με κάθετες διαδρομές του Δαφνιού και του Άνω Δάσους με τα δυο σημεία ΜΕΤΡΟ- ΑΤΤΙΚΟ.                                                                                              
  4.  Επαγγελματοβιοτέχνες - καμπάνια ενάντια στην πλαστική σακούλα: Σαν ΠΣΔ Χαϊδαρίου προσπαθήσαμε μέσω μιας αφίσας που κοινοποιήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε για τη μη χρήση της πλαστικής σακούλας. Αν προτίθεται ο Δήμος να αξιοποιήσει τέτοιου χαρακτήρα πρωτοβουλίες και να μιμηθεί το παράδειγμα του Δήμου της Χίου που προχώρησε σε ουσιαστική πρωτοβουλία για το θέμα αυτό.                                                                                                           
  5.  Για την συμφωνία «TTIP και τις  Επιπτώσεις της στην Ελληνική Δημοκρατία, στην Οικονομία, στην Κοινωνία»: Αν προτίθεται ο Δήμος να προχωρήσει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης- αντίδρασης στη συμφωνία αυτή, αξιοποιώντας και τον συμπολίτη μας Κώστα Φωτεινάκη που είναι "Πρόεδρος των φίλων της Φύσης" και δραστηροποιείται  ενεργά στο θέμα αυτό.                                                                                
  6. Για τον Σκαραμαγκά:   Για τις 100 προσλήψεις που γίνονται για ενίσχυση των αλληλέγγυων δομών στο Σκαραμαγκά : σε τι φάση υλοποίησης βρισκόμαστε;                                                          
  7. Για τα ΚΑΠΗ: Μια ενήμερωση σε σχέση με τη λειτουργία τους......Μας έχει φθάσει μια εικόνα δυσλειτουργίας τελευταία των ΚΑΠΗ, γι' αυτό ζητούμε μια ενημέρωση για το που βρίσκεται η κατάσταση σχετικά με το επίπεδο λειτουργίας τους.                                                                                                                                                                                                                                                                             


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Και ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ και ΠΟΔΗΛΑΤΟ και ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ που θα ενώνει και θα αφήνει χώρο για τους πεζούς

Πολίτες σε Δράση Ξαναρωτάμε. Η διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, οφείλει να απαντήσει: Τι γίνεται με την διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση; Γιατί αγνοεί τα οφέλη για νοικοκυριά και επαγγελματίες;

Πεζογεφυρες : ΘΟΔΩΡΉΣ ΣΠΗΛΙΌΠΟΥΛΟΣ Βίντεο και πρακτικά Δημοτικού Συμβουλίου

Παράνομη στάθμευση- πεζοδρόμια .....και τα δικαιώματα των πεζών!

Βρεφονηπιακοί :Α.Τι θα γίνει στο Χαϊδάρι .Β.Τι γίνεται με το επί της οδού Βεργίνας βρεφονηπιακό σταθμό

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ =ΧΑΙΔΑΡΙ -ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ- ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ

Το Χαϊδάρι έχει τη δικιά του Ποδηλατική Ομάδα : “ West Cyclists”