"ΠσΔ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ-2016)

 Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει ολόκληρο το βίντεο με τις ερωτήσεις του Θοδωρή Σπηλιόπουλου: 

https://www.youtube.com/watch?v=oH_o5O_ydpU

Στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (Σεπτέμβρης-2016),ο επικεφαλής των "Πολιτών σε δράση Χαϊδαρίου", Θοδωρής Σπηλιόπουλος έθεσε τα παρακάτω  ερωτήματα :

  1. Για το ΜΠΛΟΚ 15: Με δεδομένη την ανακαίνιση των κτιρίων του ΜΠΛΟΚ 15, αν σκεφτόμαστε σαν Δήμος-Δημοτικό Συμβούλιο να ανοίξουμε μια οργανωμένη συζήτηση για την αξιοποίηση του.                      
  2.  Για το Παλιό Δημαρχείο: Είναι γνωστό ότι έχει αλλάξει το νομικό καθεστώς παραχώρησης, και θα πρέπει ο Δήμος να κάνει τις απαραίτητες επαφές με τους αρμόδιους φορείς, για να προχωρήσει γρήγορα η ανακαίνηση.                                                                   
  3.  Σύνδεση Μετρό με Αττικό μέσω minibus:   Υπήρξε επαφή του Θ. Σπηλιόπουλου με τον πρόεδρο του ΟΟΣΑ, αναφορικά με το πρόβλημα αυτό. Αν έχει λάβει ο Δήμος την απάντηση του ΟΟΣΑ, σε αυτό το σημαντικό θέμα που θα λύσει το πρόβλημα της διασύνδεσης και με κάθετες διαδρομές του Δαφνιού και του Άνω Δάσους με τα δυο σημεία ΜΕΤΡΟ- ΑΤΤΙΚΟ.                                                                                              
  4.  Επαγγελματοβιοτέχνες - καμπάνια ενάντια στην πλαστική σακούλα: Σαν ΠΣΔ Χαϊδαρίου προσπαθήσαμε μέσω μιας αφίσας που κοινοποιήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε για τη μη χρήση της πλαστικής σακούλας. Αν προτίθεται ο Δήμος να αξιοποιήσει τέτοιου χαρακτήρα πρωτοβουλίες και να μιμηθεί το παράδειγμα του Δήμου της Χίου που προχώρησε σε ουσιαστική πρωτοβουλία για το θέμα αυτό.                                                                                                           
  5.  Για την συμφωνία «TTIP και τις  Επιπτώσεις της στην Ελληνική Δημοκρατία, στην Οικονομία, στην Κοινωνία»: Αν προτίθεται ο Δήμος να προχωρήσει σε εκδηλώσεις ενημέρωσης- αντίδρασης στη συμφωνία αυτή, αξιοποιώντας και τον συμπολίτη μας Κώστα Φωτεινάκη που είναι "Πρόεδρος των φίλων της Φύσης" και δραστηροποιείται  ενεργά στο θέμα αυτό.                                                                                
  6. Για τον Σκαραμαγκά:   Για τις 100 προσλήψεις που γίνονται για ενίσχυση των αλληλέγγυων δομών στο Σκαραμαγκά : σε τι φάση υλοποίησης βρισκόμαστε;                                                          
  7. Για τα ΚΑΠΗ: Μια ενήμερωση σε σχέση με τη λειτουργία τους......Μας έχει φθάσει μια εικόνα δυσλειτουργίας τελευταία των ΚΑΠΗ, γι' αυτό ζητούμε μια ενημέρωση για το που βρίσκεται η κατάσταση σχετικά με το επίπεδο λειτουργίας τους.                                                                                                                                                                                                                                                                             


ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *