Σχετικά με το Σκοπευτήριο στο ΚΕΒΩΠ(Χαϊδάρι) και την αδέσποτη σφαίρα - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ" ΤΟΥΣ

  Σχετικά με ρεπορτάζ από τοπικό ειδησεογραφικό portal, που αφορά την υπόθεση της αδέσποτης σφαίρας που χτύπησε αμάξι που κινούνταν επί της οδού Φαβιέρου στις 13 Φλεβάρη 2016.

 Όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ η βαλλιστική εξέταση της αστυνομίας, έδειξε το χώρο του σκοπευτηρίου στο πεδίο βολής ως το χώρο από που προήλθε.

  Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου" Θοδωρής Σπηλιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Στεκόμενοι στην ουσία του γεγονότος και όχι στους χαρακτηρισμούς, (με αφορμή την αδέσποτη σφαίρα), ζητάμε την αναστολή όλων των σχετικών δραστηριοτήτων μέχρι την οριστικοποίηση μέτρων προστασίας των περιοίκων.

Σε πρώτη φάση  ανασχεδιασμό των εκπαιδευτικών ασκήσεων και αποκλεισμό του χώρου από κάθε είδους ενέργεια  ιδιωτικών σκοπευτικών φορέων.

Είναι γεγονός ότι η κοινωνία μας αποδέχτηκε τις προηγούμενες δεκαετίες την ύπαρξη των στρατοπέδων μέσα στον οικιστικό ιστό.

Παρά τα κινήματα για το κλείσιμο των στρατοπέδων και την απόδοση στους Δήμους, αυτό έμοιαζε ουτοπικό η σχεδιαστικά ασκήσεις επί χάρτου, ώστε η απομάκρυνσή τους να  είναι μια νεοφιλελεύθερη οικοπεδοποίηση.

Το ότι δεν έγινε  η οικοπεδοποίηση οφείλεται στο ότι συνάντησε την πάνδημη αντίσταση καθώς η αριστερά πολιτικά αλλά και  η τοπική αυτοδιοίκηση κατάφεραν να αναδείξουν την ουσία του ζητήματος παρά τους ποικιλόμορφους τρόπους για να χρυσώσουν το χάπι.
.
Οι "ιθαγενείς" δεν τσίμπησαν και δεν δέχτηκαν τα καθεφτάκια του δήθεν εκσυγρονισμού.

Τώρα είναι ώρα, με αφορμή αυτό το περιστατικό να υπάρξει διαβούλευση και γι' αυτό το πάγιο, ώριμο αίτημα και ξεπερνώντας νομικά και άλλα γραφειοκρατικού τύπου εμπόδια να σταθούμε στην ουσία και να αποτυπωθεί ένας οδικός χάρτης υλοποίησης του πάγιου αιτήματος."

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ "ΔΡΟΜΟ" ΤΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *