Δήμοι Ελεύθερες Ζώνες από την TTIP

Δήμοι Ελεύθερες Ζώνες από την TTIP, στο Χαϊδάρι και στη Δυτική Αθήνα



Στη Συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού που έγινε 28/5/2016 με θέμα STOP TTIP CETA TISA, συμμετείχα εκ μέρους της παράταξης ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου'', στο τραπέζι εργασίας με θέμα: Ελεύθερες Ζώνες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση & Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτό το τραπέζι εργασίας είναι να δρομολογηθεί και ένας δεύτερος κύκλος ενημέρωσης των δήμων και των περιφερειών, ώστε να κηρύξουν τις περιοχές τους ελεύθερες ζώνες από τις TTIP & CETA. Η επιστολή έχει ήδη σταλεί και μέχρι σήμερα έχουν κηρύξει ελεύθερες ζώνες τις περιοχές τους οι εξής δήμοι και μια περιφέρεια:

Αιγάλεω, Κέρκυρα, Ν.Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, Άγ. Ανάργυροι-Καματερό, Λευκάδα, Θεσσαλονίκη, Χαλάνδρι, Λέσβος, Λάρισα, Τύρναβος, Αριστοτέλης, Άγ.Δημήτριος Αττικής, Μέγαρα, Ζωγράφου, Βάρη-Βάρκιζα-Βουλιαγμένη , η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Απόφαση κατά της TTIP CETA πήρε και η Π.Ε.Δ. Αττικής στην οποία συμμετέχουν 66 δήμοι.

Περιμένουμε και τους υπόλοιπους δήμους της Δυτικής Αθήνας να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να υπογράψουν τη διακήρυξη της Βαρκελώνης.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για την TTIP, η παράταξη ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου'', έχει προγραμματίσει αντίστοιχη εκδήλωση-συζήτηση, την Τρίτη 14/6/2016 στις 8.00 μ.μ., στη Στέγη Πολιτισμού/πρώην ΝΕΛΕ, Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι.


13/6/2016

Ειρήνη Μπουρολιά

Μέλος της επιτροπής πόλης, της δημοτικής παράταξης ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου''.



ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *