οι ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ αξιζουν ...χειροκροτημα


Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου” μετά την παρακολούθηση του συνόλου των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στην αίθουσα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφερθεί, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην προσπάθεια των εργαζομένων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και να δηλώσει ότι:

·       Το προσωπικό μόνιμο και εποχιακό, δίνει τον καλύτερο εαυτό του, μάχεται στην κυριολεξία και ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη και επιβράβευσης και στήριξης της τιτάνιας προσπάθειας του.

·       Ο ρόλος των εκπαιδευτικών είναι πολύπλευρος, γιατί είναι μια περίοδος που τα μωρά γίνονται παιδιά, αλλά και οι γονείς διαμορφώνονται σε γονείς. Σε αυτή τη προοπτική  υπάρχει η ανάγκη να παρθούν και άλλα  μέτρα στη κατεύθυνση δημιουργίας  σχολής γονέων.

·       Θεωρούμε ότι για παιδαγωγικούς λόγους έπρεπε να δοθεί παράταση στους εργαζόμενους με 5μηνα  και βεβαίως συμφωνήσαμε  να γίνουν αυξημένες προσλήψεις με 8 μήνα.

·       Είναι ανάγκη και η  τοπική αυτοδιοίκηση να ασχοληθεί με πιο συστηματικό τρόπο με τα προβλήματα ωραρίου και υπερεργασίας  που έχουν οι εκπαιδευτικοί των σταθμών.

  Δήλωσε  εντυπωσιασμένος από τις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις που αποτυπώνουν την προσπάθεια που γίνεται για την κοινωνικοποίηση των παιδιών, που συνήθως δεν αξιολογείται ούτε από την κοινωνία, ούτε από το δημοτικό συμβούλιο μιας και οι συνήθεις αναφορές σε θέματα παιδείας   "ακουμπάνε " περισσότερο τις άλλες βαθμίδες της εκπαίδευσης και όχι την προσχολική αγωγή. 

   Εύχεται καλές γιορτές, σε όλους προσωπικό, γονείς και παιδιά!


                                                                                                    Θοδωρής Σπηλιόπουλος


                                                                               για τους “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *