Ο Δ. Βίτσας αναπληρωτής υπουργός Άμυνας απαντά για το Μπλόκ 15, στην ερώτηση των 33 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


Οι πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου όπως φαίνεται από τα συνημμένα προεκλογικά πρόβαλαν:

  Την πρόταση για αξιοποίηση του Μπλόκ 15 σαν μέρος της ιστορικής κληρονομιάς του Χαϊδαρίου αλλά με την ξεχωριστή σημασία της ( το κείμενο για τον εορτασμό της 1 Μάη  αναδεικνύει την ουσία της πολιτικής μας πρόταση  και την ανάγκη ιστορικής δικαίωσης).

  Την  πρόταση για μονοθεματικό ανοιχτό πανεπιστήμιο ιστορικής μνήμης που την επαναφέραμε πολλές φορές και μάλιστα τελευταία στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό,σημειώνοντας ότι έχει γίνει αποδεκτή από την εποχή της προηγούμενης διοίκησης και εκκρεμούν οι διαδικασίες προώθησης καθώς και οι πρώτες πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση. 


  Θυμίζουμε:

 Τις ξεχωριστές δραστηριότητες της περιφέρειας στον εορτασμό και την θεατρική παράσταση αφιέρωμα στον Ν. Σουκατζίδη που έγινε στο ανοιχτό θέατρο τον Μάιο. 

  Την επερώτηση των 33 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  στη Βουλή στις 11/11/2015 που επανέφεραν το αίτημα:
Η ερώτηση στο σύνδεσμο: http://psdhaidari.blogspot.gr/2015/11/33.html

  Την απάντηση του Χαιδαριώτη αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ.Βίτσα στην επερώτηση των Βουλευτών (Ολόκληρη η απάντηση στο σύνδεσμο: http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/40/A91294)

   Την  απόφαση της περιφέρειας ( διαβάστε εισηγητική ομιλία του Σπ.Τζιοκα:
 http://xaidarisimera.blogspot.gr/2015/12/blog-post_60.html )  που ενισχύει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Χαιρετίζουμε κάθε πρωτοβουλία στην κατεύθυνση συντόμευσης του δρόμου υλοποίησης. Εξ άλλου είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι ή ενωτική δράση είναι πεδίο δόξης λαμπρό και ο παραινετικός λόγος στην κριτική και ο παιδαγωγικός προγραμματικός λόγος αδρανοποιεί τα χαλκεία της παραπληροφόρησης και ενισχύει την ανάγκη δημιουργικού διαλόγου με συστηματικό τρόπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!