ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

Οι Πολίτες σε Δράση καταδικάζουμε την ακραία και αδικαιολόγητη επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα, που συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η κυβέρνηση του Ισραήλ, παραβιάζοντας για ακόμη μια φορά τυπικά και ουσιαστικά το διεθνές πλαίσιο που πηγάζει από την Ιδρυτική Χάρτα του ΟΗΕ, βομβάρδισε τη Λωρίδα της Γάζας δολοφονώντας αμάχους, η πλειοψηφία των οποίων είναι γυναίκες και μικρά παιδιά. Η βασική αιτία είναι η εγκληματική κατοχή και το πρόγραμμα για την υποβάθμιση της ζωής των Παλαιστινίων σε απλή επιβίωση στη Γάζα,  ενώ οι Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης θα περιορίζονται σε μγ βιώσιμα καντόνια.



Ως Πολίτες σε Δράση κάναμε προσπάθεια για να αναδείξουμε το ζήτημα της σφαγής στη Γάζα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να προωθήσουμε την πρακτική έκφραση της αλληλεγγύης μας στο λαό της Παλαιστίνης. Οι διαφορετικές ωστόσο αντιλήψεις που εκφράστηκαν,  έθεσαν εμπόδια για κοινή δράση και πρωτοβουλίες.



Καλούμε όλες τις τοπικές δυνάμεις και κάθε πολίτη που δεν μπορεί να αντικρίσει ξανά τον απόλυτο παραλογισμό του πολέμου που διεξάγεται κατά των Παλαιστινίων να καταγγείλουν την απάνθρωπη επίθεση του Ισραήλ. Είναι ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με τα κινήματα σε όλον τον κόσμο που διεκδικούν τη σύναψη εκεχειρίας, την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την οριστική επίλυση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, δηλαδή στα «σύνορα του 1967»


Kαλούμε τους πολίτες της Αθήνας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται αύριο Πέμπτη 17/7 στις 6:30μ.μ. στην ισραηλινή πρεσβεία (Κηφισίας και Κατεχάκη).

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *