ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


                                      ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Ο  ΣΥΡΙΖΑ και η Δημοτική κίνηση που στηρίζει στο Χαϊδάρι, που είναι ο συνδυασμός «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ–ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΟΙ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ενοχλούσαν πάντα,  γιατί αντιστρατεύονταν τα συμφέροντα,  σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο, και τους πειθήνιους εκφραστές τους.
Μπροστά στις κάλπες για την Αυτοδιοίκηση αλλά και το Ευρωκοινοβούλιο, και  ενώπιον του μεγάλου κύματος της ανατροπής που θα σαρώσει τις Κοινωνικά ανάλγητες πολιτικές τους, τρομοκρατημένοι αντέδρασαν με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν:Τρομοκρατώντας.
Σήμερα τα ξημερώματα «άγνωστοι» σε καταδρομική τους έφοδο έκαψαν το εκλογικό κέντρο του «ΣΥΡΙΖΑ» στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» και ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣκαταδικάζουν κάθε πράξη τρομοκράτησης και εκφοβισμού του λαϊκού φρονήματος, όχι απλά με λόγια, αλλά με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουν και οδηγεί στην  διαφυγή από τα αδιέξοδα και είναι ο δρόμος της επαγρύπνησης και του αγώνα.
Οι άθλιες πράξεις τους μας χαλυβδώνουν, γιατί επιβεβαιώνουν ότι ακολουθούμε την σωστή πορεία.
Παραμένουμε αταλάντευτοι και ισχυρότεροι παρά ποτέ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος καλούν τον κόσμο σήμερα  σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τρομοκράτηση του κόσμου  στις 8.30 στο εκλογικό κέντρο στον πεζόδρομο στο κέντρο Χαϊδαρίου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!