ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ  &  ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΣΕΛΙΔΑ
  ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
Χαϊδαριώτες -  Χαϊδαριώτισσες
Νέοι και Νέες της πόλης μας,
Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι, για όλους μας,  μια καλή αφορμή για περίσκεψη και «ενδοσκόπηση», ιδιαίτερα στις ζοφερές μέρες του Κοινωνικού αφανισμού  που μας έχουν επιφυλάξει να ζούμε. Πολλοί συμπολίτες μας, θα κάνουν γιορτές χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, με το άγχος των επικείμενων πλειστηριασμών, στερούμενοι ακόμα και τα βασικά αγαθά με μια Δημοτική αρχή παραλυμένη να παρακολουθεί μοιρολατρικά την καταστροφή.  
Αυτό απλά δεν μπορεί να συνεχιστεί!
 Ο νέος χρόνος θα είναι καθοριστικός τόσο για την Ελλάδα όσο και για το Χαϊδάρι, λόγω και των Δημοτικών Εκλογών που θα διεξαχθούν το Μάιο του 2014.
Θέλω λοιπόν να επικοινωνήσω σε πρώτο πρόσωπο με όλους εσάς, καθώς τόσο εγώ, ως επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος, όσο και ο Δημοτικός Συνδυασμός  «Πολίτες σε Δράση -  Οικολόγοι Πράσινοι»/ «ΠσΔ – ΟΠ»,  θα διεκδικήσουμε τη Διοίκηση του Δήμου, και θεωρώ αναγκαίο να καταθέσω τις Αρχές, τις Αξίες και το Όραμα των ανθρώπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας κι εμένα προσωπικά, αλλά παράλληλα να περάσω και το μήνυμα της μεγάλης ανάγκης για την ενίσχυση της τοπικής  Χαϊδαριώτικης  αγοράς.
Ο συνδυασμός «ΠσΔ – ΟΠ»,  στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και τους «Οικολόγους – Πράσινους» και από αξιόλογους ενεργούς συμπολίτες μας χωρίς πολιτική ένταξη.

Στην τιμή που μου έγινε να εκλεγώ επικεφαλής κι υποψήφιος Δήμαρχος από τα μέλη του συνδυασμού μας, έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω με επιτυχία στην απαίτηση να αλλάξουμε σελίδα στο Χαϊδάρι!
Μεγάλωσα στο Χαϊδάρι, εδώ πήγα σχολείο, εδώ ανδρώθηκα, περπάτησα στις γειτονιές του και με μια διακοπή για τις σπουδές μου, εδώ αποφάσισα να δουλέψω σαν οδοντίατρος, έκανα οικογένεια, ασχολήθηκα με τα κοινά, με λίγα λόγια το Χαϊδάρι είναι ο Τόπος μου!

Χαϊδαριώτες/ Χαϊδαριώτισσες,
Παραθέτω τις βασικές αρχές στις οποίες στηρίχθηκε το Δημοτικό πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, που θα παραμείνει ανοικτό να το συν-διαμορφώσουμε με όσους συμφωνούν στο γενικό Πολιτικό κι Αυτοδιοικητικό όραμά μας. Θα απευθυνθούμε σε όλους εσάς από τις αρχές του 2014 και ζητάμε την συμμετοχή σας στην συν-διαμόρφωση.

 Ο άνθρωπος, η πόλη και το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη.
 Χαϊδάρι, με καθαριότητα κι αισθητική, μια ζωντανή και όμορφη πόλη που
   συνυπάρχουν αρμονικά και σε ισορροπία η κατοικία, η ψυχαγωγία και το εμπόριο».
 Πεζοί, ΑμεΑ, Ποδηλάτες έχουν δικαιώματα.
 Συντηρημένα κτήρια σχολείων, παιδικών σταθμών, ασφαλείς παιδικές χαρές και   
Συντήρηση των υπαρχουσών υποδομών του Δήμου»
      Κοινωνικές δομές δημοτικές κι όχι ιδιωτικές.
 Εκσυγχρονισμός και αποτελεσματικότερη οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου.
 Συνεργασία και στήριξη νέων μορφών κοινωνικής έκφρασης και παρέμβασης»
 Στήριξη νέων συνεργατικών μορφών επιχειρήσεων»
 Αξιοποίηση εθνικών αλλά και ευρωπαϊκών πόρων και προγραμμάτων».
  Καταγραφή και Αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας»
  Άμεση Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Διαφάνεια, Αξιοκρατία, Δημοτικό Συμβούλιο
    Νεολαίας»
   Πολιτιστική Αναγέννηση, Αθλητισμός για όλους.
   Συνεργασία σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο ενάντια στην
     ακροδεξιά, το ρατσισμό, το νεοφασισμό και το νεοναζισμό.
Φίλοι Συμπολίτες, φίλες Συμπολίτισσες
Τώρα που ξαφνικά γέμισε το Χαϊδάρι με «Ανεξάρτητους υποψήφιους Δημάρχους» που συνεχίζουν αμετανόητοι να τάζουν θέσεις στον ΑΣΔΑ και στο Δήμο παίζοντας με την αγωνία των ανέργων νέων, πιστοί στην ρουσφετολογική τους τακτική,
Εμείς άφοβα δηλώνουμε
ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ: Η παραλία του Χαϊδαριου!

·   Είμαστε «εξαρτημένοι», να αναζητούμε λύσεις 
προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Να διοικήσουμε το Δήμο με υπευθυνότητα και αξιοκρατία. Αφιερώνοντας απεριόριστο χρόνο για  να περπατάμε  και να σας συναντούμε άφοβα στην πόλη, να συζητάμε, να συγκρουόμαστε, όταν χρειάζεται,  γιατί δεν θα έχουμε τίποτα  να κρύψουμε ή να διογκώσουμε για να σας ξεγελάσουμε.
·    Είμαστε εξαρτημένοι με την πόλη μας γιατί την αγαπάμε και είμαστε αποφασισμένοι για μεγάλες και μικρές συγκρούσεις υπερασπιζόμενοι το Δημόσιο και Κοινωνικό συμφέρον.
·     Μα πάνω από όλα θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στο Χαϊδάρι.
     Χαϊδαριώτες, Χαϊδαριώτισσες
Φέτος τα Χριστούγεννα ας αγοράσουμε τα δώρα μας:
Από τα μικρά  καταστήματα του Χαϊδαρίου, από το γείτονά μας που έχει διαδικτυακό κατάστημα, από κάποιον που φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, απ' το ανθοπωλείο της γειτονιάς μας, το φίλο μας που έχει ένα μικρό μαγαζάκι στη γωνιά του δρόμου, το φούρνο που φτιάχνει σπιτικά γλυκίσματα,  από ένα μικροπωλητή ή ένα παζάρι ενός συλλόγου ή σχολείου.
Αν πιστεύεις πως το παραπάνω είναι καλή ιδέα, τότε ξέρεις....
Αγόρασε από τα καταστήματα της πόλης μας και προώθησέ την ιδέα,
Στηρίζουμε τους ανθρώπους - Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον – Στηρίζουμε την τοπική αγορά και τους υπεύθυνους επιχειρηματίες.
Χαϊδαριώτες, Χαϊδαριώτισσες
Η καλή χρονιά δεν θα έρθει μόνη της….
Σε καιρούς κρίσης, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης όσων πληττόμαστε, η αντίσταση είναι μονόδρομος, η αυτοοργάνωση είναι το εφαλτήριο για την ενεργοποίηση.
Θα συνεργαστούμε με αποτελεσματικότητα και θα σχεδιάσουμε με Αυτοδιοικητικό όραμα  μια σύγχρονη και φιλική πόλη για τον άνθρωπο.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
                                                                 ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
                                                                                      Υποψήφιος Δήμαρχος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΙΝΟ

Επανεκλογή του Θοδωρή Σπηλιόπουλου επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ 35 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!